Aici se discuta > Subiecte generale

Reteta Zilei

<< < (223/261) > >>

micaela:
Guess, dulceata de ciresi amare e preferata mea.

Mari_a:
Am gasit cannelloni la Real!  :yeah:   O sa ma straduiesc sa-mi iasa ca la mama lor acasa!

Guesswho:

--- Citat din: micaela din Luni, 08 Octombrie 2012, 20:03 ---Guess, dulceata de ciresi amare e preferata mea.

--- Terminare citat ---

si-a mea...dar mai am vreo doua favorite. mi-e foarte greu sa aleg intre ele.  :whistle:

pentru Mica     :flori: :kissing::

La multi ani, draga mea! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita, si mereu inconjurata de oameni calzi si buni! Te imbratisez cu drag!  :)

micaela:
vaaai, Guess, de-abia acum am observat. Multumesc mult, mult. Si eu iti urez tot ce e mai bun si frumos. :)

noroc cu matei, care a vrut sa ma umileasca, imbrancindu-ma in topicul asta unde, mai mult de o clatita, o omleta, o ciorbita, o mamaliguta si ceva macaroane cu branza, n-as avea a posta. ;D
am recunoscut public ca ma pricep la foarte multe, dar la bucatarie n-am avut rabdare sa prestez, si pentru ca mama s-a ocupat mereu de zona culinara (fara mare talent, nici ea, de altfel ;D)

multumesc, matei. Esti multumit? :strambatura:

bit:
Fratili, io nush la ce te-agiti...toata tehnica-i cum comanzi  ;), din poignet e toata smecheria!
...plus poza, neaparat poza. Aia-i martorul (si dovada!) maiestriei tale. :thumbup:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă