Aici se discuta > Subiecte generale
Reteta Zilei
Caroline:
Eu am invatat sa-mi placa sa le fac pe toate si-si. Si sa ma plimb, si sa ma uit la un film, si sa gatesc singura pentru mine, singura pentru cineva, cu cineva pentru noi doi, cu cineva pentru altii... de ce nu? De ce nu m-as iubi si pe mine asa cum imi iubesc aproapele? ;)
Matei:
--- Citat din: Guesswho din Luni, 08 Octombrie 2012, 14:50 ---....doar dulceata de gutui iti place , Matei? asta de cirese amare, nu? cu papanasi merge bestial ::)
sau cea de capsuni? de zmeura? de pere cu lamaie?yummmmyy....prea bun! :D
--- Terminare citat ---
stii ceva, guesswho? nu mi se pare deloc corect ceea ce faci tu aici cu poftele mele gastronomice pantagruelice elice ice ce e :)!
o astfel de fotografie - ca asta postata de tine cu ciresele alea groaznic de apetisante (era sa scriu apetitoase asa de tare m-ai tulburat)- ar trebui interzisa prin lege. si dupa aia, vii cu intrebari din astea, asa, fandosite: dar cea de capsuni, zmeura, pere cu lamaie?!
da, asa este: prea bun. si tu prea rea. :kissing:
Matei:
--- Citat din: Caroline din Luni, 08 Octombrie 2012, 16:17 ---Eu am invatat sa-mi placa sa le fac pe toate si-si. Si sa ma plimb, si sa ma uit la un film, si sa gatesc singura pentru mine, singura pentru cineva, cu cineva pentru noi doi, cu cineva pentru altii... de ce nu? De ce nu m-as iubi si pe mine asa cum imi iubesc aproapele? ;)
--- Terminare citat ---
corect, mai aproape-mi este camasa decat haina. :)
Matei:
--- Citat din: steliana din Luni, 08 Octombrie 2012, 14:30 ---ce-mi place sa vad barbati la bucatarie :) au tot timpul pofte, idei, basca o mana doo de ajutor :D
cred o bei pe cea de anul trecut! a fermentat cea de anul acesta?
--- Terminare citat ---
o mana de ajutor, desigur: mananc absolut tot ce mi se pune in farfurie.
dulceata de prune, era o vorba, asa, ad hoc. :)
Guesswho:
--- Citat din: Matei din Luni, 08 Octombrie 2012, 18:17 ---stii ceva, guesswho? nu mi se pare deloc corect ceea ce faci tu aici cu poftele mele gastronomice pantagruelice elice ice ce e :)!
o astfel de fotografie - ca asta postata de tine cu ciresele alea groaznic de apetisante (era sa scriu apetitoase asa de tare m-ai tulburat)- ar trebui interzisa prin lege. si dupa aia, vii cu intrebari din astea, asa, fandosite: dar cea de capsuni, zmeura, pere cu lamaie?!
da, asa este: prea bun. si tu prea rea. :kissing:
--- Terminare citat ---
bine Matei, sunt de acord sa interzicem poza asta cu dulceata de cirese apetitoase :D prin lege....pai se poate? ;D
nu, eu nu-s prea rea, ci prea buna.....de pus pe rana! ^-^
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă