Aici se discuta > Subiecte generale

Reteta Zilei

<< < (217/261) > >>

Mari_a:
 Da, Amarula seamana cu altceva mmmbun-mmmbun: Baileys Irish Cream. Are si aceeasi tarie alcoolica - 17%, insa asta are un.. nustiuce si un nustiucummmmm...  ::)

De gatit, daca ar fi sa ma iau dupa doctori, pentru mine ar trebui ca la spital: "totul fiert"  :D  Dar aia nu, aia nu.. nimic nu?!

silviu:

--- Citat din: Mari_a din Vineri, 14 Septembrie 2012, 10:33 ---http://www.amarula.com/

--- Terminare citat ---
pei si de unde o luam pe amarula? se poate inlocui amarula cu...altceva ???

Mari_a:
Pei asta as vrea sa stiu si io! Se gaseste si la noi, o colega mi-a zis ca a vazut intr-un magazin - dar nu-si mai aminteste in care. Iti dai seama ca o sa caut!!! Deocamdata n-am gasit decat pe net, pe undeva scria ca livreaza la bax de 6 sticle... N-ar fi rau, da' zic s-o iau mai usurel, ca mai merg cu masina...  :giggle:  De inlocuit, eu n-as inlocui-o cu nimicuta!  ;)
(Cine citeste ce scriu p-aici ar putea crede ca-s o mare.. consumatoare  ;D  Ah, apropo, am observat ca apar in multe din pozele din Delta cu sticle/cutii de bere in mana si tin sa fac o precizatiune :nu erau ale mele! Nici macar aia din care ma faceam ca beau!  :D  Afara de apa si, uneori, suc, nu beau din sticla! Din cutie nici atat!  :D ) 

Guesswho:

--- Citat din: Mari_a din Vineri, 14 Septembrie 2012, 11:58 --- Da, Amarula seamana cu altceva mmmbun-mmmbun: Baileys Irish Cream. Are si aceeasi tarie alcoolica - 17%, insa asta are un.. nustiuce si un nustiucummmmm...  ::)

--- Terminare citat ---
da, si mie mi s-ar potrivi o amarula, ca tot am tinut-o intr-un rasfat de cateva ore, macar sa fie pana la capat de zi  ::)
m-as rasfata si cu un somn adanc, daca zici ca are 17% alcool, efectul ar fi garantat... :D

Caroline:

--- Citat din: Matei din Vineri, 14 Septembrie 2012, 11:43 ---in primul rand pentru TINE trebuie sa faci acele sofisticareturi! :) si daca inviti, venim si noi!

--- Terminare citat ---

Mari_a, are dreptate Matei. Eu am invatat chestiunea asta dupa divort, cand am constatat ca nu stiam sa gatesc decat in cantitati corespunzatoare pentru toata strada... Dupa ce am calculat cantitatile pentru 1-2 persoane, am constatatsi ca, destul de usor, pot sa-mi fac asa cum doresc pohta ce pohtesc, oricand si, mai ales, fara sa fie obligatoriu. Depinde doar in ce stare ma trezesc dimineata. E o mare delectare... A gustului si nu numai. :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă