Aici se discuta > Subiecte generale
Reteta Zilei
silviu:
dupa cum spunea candva maestrul fanus neagu...sa fie alb, sa fie sec, sa fie rece, sa fie mult si sa fie gratis :thumbup:
Guesswho:
--- Citat din: Matei din Vineri, 31 August 2012, 22:06 ---sper ca i-ai multumit micutului muz si cu o portie de ostropel (daca e cine banuiesc eu ;))l...
gata, voi asculta cantecul postat mai devreme in timp ce voi privi mancarea pregatita de tine. noroc ca am ajuns tarziu si-am vazut poza cu ostropelul abia dupa ce mancasem. mie mi-ar placea ostropel cu mamaliguta! :) daca nu-i prea mare deranjul.
--- Terminare citat ---
micul muz e mare, de fapt :giggle: e barbat in toata firea :) si nu, nu l-am servit cu ostropel
asa l-am servit si noi, cu mamaliga :)
--- Citat din: silviu din Vineri, 31 August 2012, 22:26 ---sa aveti pofta! pupa-l pe micul muz din partea mea :kissing:
--- Terminare citat ---
am avut, multumim.
pai il pup....... daca asa-i dorinta :kissing:
--- Citat din: Matei din Vineri, 31 August 2012, 22:31 ---muza mea pofteste la saramura de peste dar din aceea cu sos in care sunt si rosii intregi parca si ardei iute, am mancat undeva la mare in vara asta si ne-a placut foarte mult. de fapt sosul acela este destul de sopos. si habar n-am cum se pregateste sosul respectiv. idei? sugestii? (dar sa fie usoare si prietenoase va rog) ;)
--- Terminare citat ---
stiu o reteta gustoasa de saramura asa cum vrei, dar o voi posta dupa ce ma mai linistesc, Matei...acu` nu-s buna de nimic, nu-mi sta mintea la retete. :(
steliana:
--- Citat din: Guesswho din Sâmbătă, 01 Septembrie 2012, 11:48 ---stiu o reteta gustoasa de saramura asa cum vrei, dar o voi posta dupa ce ma mai linistesc, Matei...acu` nu-s buna de nimic, nu-mi sta mintea la retete. :(
--- Terminare citat ---
baga tristetea la saramura ... ;) daca ai un vas mai mare, baga si cauza :-*
Matei:
--- Citat din: Guesswho din Sâmbătă, 01 Septembrie 2012, 11:48 ---stiu o reteta gustoasa de saramura asa cum vrei, dar o voi posta dupa ce ma mai linistesc, Matei...acu` nu-s buna de nimic, nu-mi sta mintea la retete. :(
--- Terminare citat ---
haide, nu fi asa de pesimista, :)sunt convins ca esti foarte buna la multe, chiar cand stai cu moralul un pic mai jos. asta se intampla la toata lumea, si la copiii mici si la cei mai mari. "always look on the bright side of life"! (Monthy Python).
Guesswho:
--- Citat din: steliana din Sâmbătă, 01 Septembrie 2012, 12:02 ---baga tristetea la saramura ... ;) daca ai un vas mai mare, baga si cauza :-*
--- Terminare citat ---
multumesc, m-am resemnat, Steliana.... viata merge mai departe
--- Citat din: Matei din Luni, 03 Septembrie 2012, 10:41 ---haide, nu fi asa de pesimista, :)sunt convins ca esti foarte buna la multe, chiar cand stai cu moralul un pic mai jos. asta se intampla la toata lumea, si la copiii mici si la cei mai mari. "always look on the bright side of life"! (Monthy Python).
--- Terminare citat ---
Matei, io sunt o optimista de fel, doar ca vineri am primit vestea disparitiei fulgeratoare a unei rude, om foarte drag sufletului meu la o varsta si in imprejurari......triste :'( . asa ca, fara voie, am intrat in stare de soc vreo doua zile, sa prelucrez informatia si sa ma obisnuiesc cu "noutatea". azi deja a ramas doar amintirea celui care a fost... mi-au ramas multe intrebari fara raspuns si (inca) multa tristete si durere in suflet. dar nu am de ales, treburile ma preseaza si sunt nevoita sa reintru in rutina zilnica. si poate ca e mai bine sa fiu ocupata in urmatoarele zile....
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă