Aici se discuta > Subiecte generale

Reteta Zilei

<< < (210/261) > >>

silviu:

--- Citat din: Guesswho din Vineri, 31 August 2012, 15:24 ---azi am avut o muza...mai bine spus, un muz  ;D (ca e un domn) care mi-a dat ideea sa gatesc pt cina un ostropel.
ii multumesc si pe aceasta cale  :)

--- Terminare citat ---
sa aveti pofta! pupa-l pe micul muz din partea mea :kissing:

Matei:
muza mea pofteste la saramura de peste dar din aceea cu sos in care sunt si rosii intregi parca si ardei iute, am mancat undeva la mare in vara asta si ne-a placut foarte mult.  de fapt sosul acela este destul de sopos. si habar n-am cum se pregateste sosul respectiv.  idei? sugestii? (dar sa fie usoare si prietenoase va rog)  ;)

bit:
Pai ar cam trebui coapte la tabla rosiile (si alea tre`sa fie nu mici si potrivite, nu mari!)...e de munca.

Matei:

--- Citat din: bitek din Vineri, 31 August 2012, 22:37 ---Pai ar cam trebui coapte la tabla rosiile (si alea tre`sa fie nu mici si potrivite, nu mari!)...e de munca.

--- Terminare citat ---

mda, merci, bitek! m-am uitat si pe net si da, cam ai dreptate. incercarea moarte n-are.  si mai ales vinul acela alb bine frapat de dupa!

bit:
Dap. Demisec, neaparat! Si de preferat 2 fiole (este cunoscut, prima nu se pune. Sau e degustare. Sau e de sete. Sau de pofta. Savurarea se face incepand cu minim a 2 a  :))

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă