Aici se discuta > Subiecte generale

Reteta Zilei

<< < (202/261) > >>

steliana:
Silviu, nu mai rade asa tare ca te aude si Guess ;D

Guesswho:

--- Citat din: Matei din Sâmbătă, 11 August 2012, 17:20 ---adica ai gatit toate astea pentru weekend? cand baiatul va creste mare, va avea niste standarde foarte ridicate si el chiar ii va putea spune sotiei ca "mancarea nu este ca la mama acasa" . ciorba de perisoare deja este de domeniul fantasticului... si checul acela la fel.  hai sa zicem ca la ciuperci m-as mai descurca.
pofta buna!

--- Terminare citat ---
da, toate pt week-end, dar ca de obicei, in cantitati mici. desertul e cel care se termina primul  ;)
cat despre fii-meu, deja e pretentios, raul a fost deja facut  :D

--- Citat din: steliana din Sâmbătă, 11 August 2012, 17:49 ---mamica Guess ... da de post, nimic?

--- Terminare citat ---
nu postesc  :)

--- Citat din: steliana din Sâmbătă, 11 August 2012, 18:25 ---Silviu, nu mai rade asa tare ca te aude si Guess ;D

--- Terminare citat ---
lasa-l sa se manifeste, rasul face bine  ;)

Matei:
guess, am vazut ca nu trebuie bagat la cuptor checul tiramisu, asa ca am printat retea si am pus-o la panoul cu things to do din bucatarie: cea mica va fi incantata sa-si incerce talentul atunci cand se va intoarce.
iar cei care gatim mai putin, la un moment dat, putem sa ne deplasam pana aici, pozele arata bine:
http://www.academiacatavencu.info/opinii/sa-mancam-bine-hahaha.html

Guesswho:
Matei, iti recomand checul, e delicios si usor de facut, in 30 de minute deja ai terminat cu el (ma refer la preparare). asta e varianta de tiramisu pt single  ;D, mai stiam o reteta de tiramisu, dar iese o cantitate mai mare si....cine sa se sacrifice sa-l manance?
Retetele astea in imagini au un mare plus, zic io: ii pot determina si pe cei care nu au inclinatii spre arta culinara sa incerce, macar odata, sa vada cum e. cand ai toti pasii descrisi (si ilustrati in foto) e greu sa gresesti. va doresc bafta la gatit!
wow! locatia arata super  O0 , dar pt mine e cam departe  ;D . io caut alte variante  ;), mai aproape sau ii chem sa livreze acasa cand n-am timp/chef de stat in bucatarie. iar asta se intampla frecvent in anotimpul rece.

Caroline:
"nu știu prin ce localuri a umblat suspendatul, de-l serveau chelneri cu doctorat în filosofie"

Pai si sa nu zici ca traim bine si ca Romania este tara tuturor posibilitatilor?!  ;D In Canada, de exemplu, doctoranzii imigranti din Romania erau soferi de taxi cu ziua, nu aveau job stabil...  >:D

On topic:

http://www.gandul.info/magazin/galerie-foto-creatia-unui-bucatar-face-senzatie-pe-facebook-zeci-de-mii-de-oameni-au-comentat-imaginea-9938183?utm_source=Gandul&utm_medium=Click%2BBula&utm_campaign=Bula%2BGandul

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă