Bucatarul meu sef, care este un tip tare simpatic, dar timid, un sigle in adevaratul sens al cuvantului, va putea sa va ajute cu orice reteta. Gateste foarte bine, am avut multe grupuri care l-au solicitat in salon pentru a-l aplauda. Daca au fost si grupuri de evrei care au facut asta si care se stie cat de pretentiosi sunt atunci puteti realiza cat de bun este. Chiar acum este plecat in Bucuresti pentru o specializare suplimentara in peste, abia astept sa se intoarca pt ca sunt un mare fun al manacarurilor cu peste!
Si mie imi place sa mai fac cate ceva, daca am timp, rabdare si ...companie. Pt ca nu pot sa gatesc singur. Da, am uitat, daca am un pahar de vin langa, nu ma consider singur. Dar un pahar si doar atat, pt ca nu este bine sa pui piper in gris si nu este indicat otetul in placinta.
Asa ca am sa-l rog pe Ionut sa va raspunda si sa va propuna din retetele lui. Este foarte bun pe bucatarie saseasca, a crescut intre ei si a invatat multe retete neaose. De fapt cred ca aici si sta succesul lui: gateste ca acasa, dar ordonat, ornat si frumos prezentat.