Autor Subiect: Tabara New Entry 27 - 29 aprilie  (Citit de 57207 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline nickyblu

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 388
Re: Tabara New Entry 27 - 29 aprilie
« Răspuns #150 : Joi, 26 Aprilie 2012, 12:22 »
Neavand un laptop acolo, vom merge pe varianta de CD-uri. Deci cine are muzica grupata si aranjata pentru party, sa o aduca la Rasnov. Am sa aduc si eu ce am, sper sa incropim ceva.
Aduc eu un laptop dar e cam mititel si o sa ne cam "hlizim" la el :)
Nu are winamp dar are media playerul de la windows.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #151 : Joi, 26 Aprilie 2012, 12:30 »
nicky, nu-i bai ca-i mic, ca cine sta se se uite la clipuri?  :D Dar nu ne-ai zis daca are "loc" de cd... Eu o sa pun si pe un stick ceva muzici...
Uite aici winamp-ul:
http://www.winamp.com/media-player/ro

Offline oti

• Full Member
  • Mesaje postate: 210
« Răspuns #152 : Joi, 26 Aprilie 2012, 12:37 »
muzica aduc si eu. dar e rockaiala, sper sa va placa. beuturi aducem  si noi, dar sa stiti ca apa nu stinge decat jarul. pentru dureri musculare sa aduca gigi zeama lui de varza, ca altfel ne dam loviti :whistle:
Pasul indispensabil pentru a obtine lucrurile pe care ti le doresti in viata este acesta: hotaraste-te ce vrei.

Offline ioana

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 61
« Răspuns #153 : Joi, 26 Aprilie 2012, 13:19 »
Se pare că m-am înscris 3 zile prea tarziu în această comunitate interesantă. Observ că următoarea tabără New Entry este abia în noiembrie.
Dar, pe principiul nimic nu e întâmplător, probabil că asta era cel mai bun lucru care se putea întâmpla.

Salutare, tuturor :flori:

Te mai intereseaza ?

Offline nickyblu

• Sr. Member
« Răspuns #154 : Joi, 26 Aprilie 2012, 17:54 »
nicky, nu-i bai ca-i mic, ca cine sta se se uite la clipuri?  :D Dar nu ne-ai zis daca are "loc" de cd... Eu o sa pun si pe un stick ceva muzici...
Uite aici winamp-ul:
Aduc un cd-writer extern pe usb, pentru ca al lui e cam delicat  ;)
O sa instalez si winampul, daca e musai :)

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #155 : Joi, 26 Aprilie 2012, 18:31 »
Adda, eu propun sa iti iei liber vineri, eu asa am facut, e pacat sa pierzi ziua de vineri. Plecam de dimineata, pentru ca cine pleaca de dimineata departe ajunge.

Si propun ca duminica la intoarcere sa ne oprim pe la Albota la un pastrav si o plimbare in natura, poate vor si ceilalti participanti la meeting.

Sau organizam ceva la fata locului :)

Pana ne intalnim sper sa scap de antibiotice. Am avut o pneumonie care s-a finalizat cu o inflamare a timpanului asa ca sper sa fiti blande cu mine. De asemenea baietii sa aiba grija de mine.

de abia astept sa ne intalnim :smitten:
:)

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #156 : Joi, 26 Aprilie 2012, 20:21 »
eu inca nu stiu exact la ce ora o sa plec din Sibiu, sper sa fie in jur de 14
ma duc sa-mi fac bagajul, maine cand scap de la birou sa pot fugi spre Rasnov  :yeah:
drum bun la toata lumea !

abia astept sa ne vedem  :dance:

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #157 : Joi, 26 Aprilie 2012, 20:43 »
Aduc si eu un CD de party (sper sa placa...).
Gigi (sau cine a mai fost la New Entry), cu bautura am inteles, dar ce inseamna bucatarie la dispozitie? Nu exista deloc posibilitatea de a comanda acolo ceva (daca vrea cineva) sau in oras? Sau cumparam si gatim acolo sau ne aducem mancarea gata de-acasa?
In alta ordine de idei, I desperately need some energy and cheering up... Abia azi-dimineata am scapat de durerile de masele si inca nu m-am dezmeticit de la medicamente sa-mi fac bagaju' pana la ora asta.  :uglystupid2: Imi vine sa apar in trening si adidasi si atat.  :-\

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #158 : Joi, 26 Aprilie 2012, 21:58 »
Am 5 cd-uri format audio si acum inca mai copiez pe un stick  :uglystupid2:   muzica (de dans) amestecata...

Bucatarie la dispozitie inseamna ca e a noastra si putem sa facem noi ce vrem cu ea  :D  Avem ocazia sa ne demonstram talentele de gospodine  ;D  Vineri seara baietii vor face gratar, iar sambata probabil vom manca in oras undeva... Spun probabil pentru ca data trecuta nu a fost nevoie, aveam de toate si am gatit noi  :)  Si a iesit taaaare fain!
De acasa aduc numai ceva (dulce) de baut  ::) , ceva dulce (de mancat), apa...  ::) si pe mine (ca sunt o dulce, cum ar zice.. :happy: )

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #159 : Joi, 26 Aprilie 2012, 22:15 »
Of course, Mari_a, mai ales in costum de rockerita la pupitrul de DJ.  :D Multu... deja m-am hotarat si eu ce aduc, in principiu. Da' noaptea e un sfetnic bun, asa ca mi-am pus mobilu' sa bazaie la 5, ca acu' chiar sunt out of order:crazy2:

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #160 : Vineri, 27 Aprilie 2012, 07:11 »
Caroline, ti-a raspuns Mari_a. Ieri am avut o zi infernala, doar seara am reusit sa termin ce aveam de facut. Si am cazut lat in pat, n-am mai deschis calculatorul. E o pensiune care pune bucataria la dispozitie, nu are restaurant. Asa cum ti-a raspuns Maria, avem de acoperit practic inca doua mese: cea de sambata la pranz si cina de sambata seara. Dar mai un carnat fiert in moare, mai o branza, poate luam si niste paste de acolo sa facem si rezolvam totul.
 Abia astept sa ne (re)intalnim. Mai sunt cateva ore... *|* *|* *|*

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #161 : Vineri, 27 Aprilie 2012, 07:41 »
Vremea va fi perfecta, cel putin asa ne "ameninta" meteorologii. Asa ca o sa petrecem doua zile pe-afara! Oare de ce am mai luat cazare?!  :giggle: ::)

Offline nickyblu

• Sr. Member
« Răspuns #162 : Vineri, 27 Aprilie 2012, 19:01 »
Aloha lumeeee! :)
Am ajuns si am dat drumul la petrecereeeeeee!! *|* *|* *|*

Offline dl_prd

• Full Member
  • Mesaje postate: 161
« Răspuns #163 : Vineri, 27 Aprilie 2012, 19:17 »
Vremea va fi perfecta, cel putin asa ne "ameninta" meteorologii. Asa ca o sa petrecem doua zile pe-afara! Oare de ce am mai luat cazare?!  :giggle: ::)

ptr cupluri... :oops:

Offline dl_prd

• Full Member
  • Mesaje postate: 161
« Răspuns #164 : Vineri, 27 Aprilie 2012, 19:18 »
Aloha lumeeee! :)
Am ajuns si am dat drumul la petrecereeeeeee!! *|* *|* *|*

ce fain.........si eu as fi vrut sa vin ..... >:(