Autor Subiect: Tabara New Entry 27 - 29 aprilie  (Citit de 57187 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
Re: Tabara New Entry 27 - 29 aprilie
« Răspuns #135 : Luni, 23 Aprilie 2012, 22:20 »
asa o sa fac

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #136 : Marți, 24 Aprilie 2012, 08:01 »
Hei, zile frumoase și energie maximă.
Sper să fiți generoși cu poveștile de...după. Mai ales cei care fac scopul și subiectul principal al taberei - adică cei new entry. :flori: (si uite asa o sa imi ramana numele de flori :))
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline bi_anca

• Full Member
  • Mesaje postate: 110
  • visele se pot implini...
« Răspuns #137 : Marți, 24 Aprilie 2012, 10:46 »
Adda, eu propun sa iti iei liber vineri, eu asa am facut, e pacat sa pierzi ziua de vineri. Plecam de dimineata, pentru ca cine pleaca de dimineata departe ajunge.

Si propun ca duminica la intoarcere sa ne oprim pe la Albota la un pastrav si o plimbare in natura, poate vor si ceilalti participanti la meeting.

Sau organizam ceva la fata locului :)

Pana ne intalnim sper sa scap de antibiotice. Am avut o pneumonie care s-a finalizat cu o inflamare a timpanului asa ca sper sa fiti blande cu mine. De asemenea baietii sa aiba grija de mine.

de abia astept sa ne intalnim :smitten:

Offline nickyblu

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 388
« Răspuns #138 : Marți, 24 Aprilie 2012, 11:03 »
Si propun ca duminica la intoarcere sa ne oprim pe la Albota la un pastrav si o plimbare in natura, poate vor si ceilalti participanti la meeting.
Eu sunt pentru.................de fapt eu sunt pentru orice loc pe care nu l-am mai vazut  oO

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #139 : Marți, 24 Aprilie 2012, 16:30 »
Pana ne intalnim sper sa scap de antibiotice. Am avut o pneumonie care s-a finalizat cu o inflamare a timpanului asa ca sper sa fiti blande cu mine.
:offtopic:
De asta sa fiu eu sufocată și cu o ureche inflamatasiinfundată, chiar si dupa 4 zile de antibiotic???
Maine merg la medic :help:

Dar vouă vă urez distracție maxima. Si aveti grija de bi_anca.
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline dadus

• Full Member
  • Mesaje postate: 184
« Răspuns #140 : Marți, 24 Aprilie 2012, 18:27 »
eu plec din Cluj in jur de 9-9,30 deci ajung in Agnita in jur de 11,30-12- fct de trafic

caroline e bine pt tine?

asa ca vom ajunge la Rasnov pe la 14 cel tarziu.

Offline adda

• Hero Member
« Răspuns #141 : Marți, 24 Aprilie 2012, 19:07 »
Adda, eu propun sa iti iei liber vineri, eu asa am facut, e pacat sa pierzi ziua de vineri. Plecam de dimineata, pentru ca cine pleaca de dimineata departe ajunge.

Sau organizam ceva la fata locului :)

Pana ne intalnim sper sa scap de antibiotice. Am avut o pneumonie care s-a finalizat cu o inflamare a timpanului asa ca sper sa fiti blande cu mine. De asemenea baietii sa aiba grija de mine.

de abia astept sa ne intalnim :smitten:
bi_anca...o sa incerc sa-mi iau liber, nu promit ca reusesc, dar daca merg totusi la munca...incerc sa plec mai repede ;)
dar te tin la curent ce rezolv, eu vreau sa plecam cat mai devreme din Sibiu  :thumbup:

duminica vedem cum facem, eu sunt de acord si cu Albota...vedem cum ne hotaram si la fata locului

Offline iuliana leonte

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 43
« Răspuns #142 : Marți, 24 Aprilie 2012, 19:44 »
sa fiti cuminti pana ajung si eu

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #143 : Marți, 24 Aprilie 2012, 20:33 »
Poftim? Ce? Ce spui Iuliana? Nuuuu seeee audeeeeeeee!  :giggle:
Pai da, voua va convine sa mancati duminica pastrav la Albota, ca-i in drumul vostru spre Sibiu... Noi, astia sudici (era sa zic mitici  :D ) poate mancam un papanas-doi prin Predeal - stiu eu un loc unde sunt buni de tot... 
bi_anca sa te faci sanatoasa pana vineri!  :)  Si fara antibiotice, ca avem un vin de discutat!  ::)

Offline adda

• Hero Member
« Răspuns #144 : Marți, 24 Aprilie 2012, 21:02 »
si la Albota au niste papanasi buuuuuuuuuuni......
nici nu vreau sa ma gandesc la ora asta la papanasi ca imi lasa gura apa  :food:

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #145 : Marți, 24 Aprilie 2012, 22:56 »
eu plec din Cluj in jur de 9-9,30 deci ajung in Agnita in jur de 11,30-12- fct de trafic

caroline e bine pt tine?

asa ca vom ajunge la Rasnov pe la 14 cel tarziu.

Pentru mine e perfect! (Scuze, dadus, am vazut apelul de la tine prea tarziu... te sun zilele astea).

Mai putin perfect ar fi ca azi am fost la dentist si m-am ales cu toata partea de jos pilita. Acu' arat tare ciudat si asta n-ar fi nimic, da' am descoperit metoda cea mai simpla de a fi fericit: atunci cand iei Ketonal dupa dureri groaznice si-ti trec.  *|*
Imi amintesc ca si la Praga am plecat cu partea de sus pilita... a trebuit sa beau bere cu paiu'.  :strambatura:
Sper sa nu fiu tot timpu' zombi de la medicamente... ca estetic va trebui sa ma acceptati asa cum sunt.  :help:

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #146 : Miercuri, 25 Aprilie 2012, 11:29 »
Vad si ma bucur ca lumea a intrat deja in atmosfera de minivacanta. N-am mai apucat pe aici, cat am fost plecat la Munchen s-au adunat atat de multe probleme la Sibiel + pregatirea actiunii din Praga, incat n-am avut timp nici sa suflu....

Eu am sa plec mai repede din Sibiu, astfel incat sa ajung la Rasnov in jur de 12.00. Daca cineva ajunge mai repede sa ma sune, pt cazare. Sper ca toata lumea stie unde trebuie sa ne intalnim si unde se va desfasura actiunea. Punctul de reper este cetatea, asa cum va spuneam Pensiunea Cristina este la poalele dealului pe care este amplasata fosta fortareata.

Functie de cum se ajunge o sa si adaptam programul. Prognoza meteo este excelenta, soare, fara pic de nor si in jur de 23 de grade. Asa ca mare parte o sa fim pe afara. Vineri stam la gratare si apoi inauntru la ....party  *|* *|* *|*, iar sambata dupa micul dejun plecam la cetate si cine vrea si la pestera. Natura acum primavara este excelenta, te imbie la plimbare, asa ca va recomand sa veniti pregatiti pt asta. Adidasi sau ideal ghete trekking. Imbracaminte sport sa ne putem misca pe acolo prin jur. La chef musai costum si rochii pretentioase, ca altfel nu se poate.... in Rasnov. :2funny: :2funny: :2funny:(glumesc evident!)

Bautura sa aduca fiecare ce stie ca-i place. Si apa cat trebuie pentru stans efectul de a doua zi dupa party.

Despre muzica: avem acolo: statie, boxe si DVD. Deci puteti aduce CD-uri pe care sa le putem folosi pt serile de vineri si sambata. Si acum intrebare - intrebatoare: vine cineva cu laptop, unul care sa aiba soft de redare muzica, adica winap sau ceva similar? Ar fi excelent, pt ca s-ar putea folosi muzica adusa de voi pe stick-uri etc etc. Ar trebui sa stiu asta pt ca daca nu va trebui sa gasesc o solutie pt partea muzicala.

Offline ioana

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 61
« Răspuns #147 : Joi, 26 Aprilie 2012, 08:09 »
Imi pare fff rau, dar nu pot sa merg.A intervenit ceva in ultimul moment. Daca este cineva interesat poate sa mearga .

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #148 : Joi, 26 Aprilie 2012, 09:33 »
Neavand un laptop acolo, vom merge pe varianta de CD-uri. Deci cine are muzica grupata si aranjata pentru party, sa o aduca la Rasnov. Am sa aduc si eu ce am, sper sa incropim ceva.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #149 : Joi, 26 Aprilie 2012, 11:56 »
I-am dat tema de lucru alei mele: sa-mi faca niste cd-uri cu muzici de dans – dar sa fie in format audio, ca poate aparatul de acolo nu citeste mp3…. Si sa nu fie nici prea noua, nici prea veche, nici prea-prea, nici foarte-foarte, sa mai puna pe ici-colo si cate un „bulz”, ca se pare ca avem cu cine...  :D    :dance:
CD-urile mele nu-s de adus, ca nu prea-s de dans... si nici „amestecate” nu sunt... Dar pe Marilyn Manson tot il pun sa-i urle in urechi nitel (mai tare) lui Florin pe drum!  >:D   :2funny: