Vad si ma bucur ca lumea a intrat deja in atmosfera de minivacanta. N-am mai apucat pe aici, cat am fost plecat la Munchen s-au adunat atat de multe probleme la Sibiel + pregatirea actiunii din Praga, incat n-am avut timp nici sa suflu....
Eu am sa plec mai repede din Sibiu, astfel incat sa ajung la Rasnov in jur de 12.00. Daca cineva ajunge mai repede sa ma sune, pt cazare. Sper ca toata lumea stie unde trebuie sa ne intalnim si unde se va desfasura actiunea. Punctul de reper este cetatea, asa cum va spuneam Pensiunea Cristina este la poalele dealului pe care este amplasata fosta fortareata.
Functie de cum se ajunge o sa si adaptam programul. Prognoza meteo este excelenta, soare, fara pic de nor si in jur de 23 de grade. Asa ca mare parte o sa fim pe afara. Vineri stam la gratare si apoi inauntru la ....party

, iar sambata dupa micul dejun plecam la cetate si cine vrea si la pestera. Natura acum primavara este excelenta, te imbie la plimbare, asa ca va recomand sa veniti pregatiti pt asta. Adidasi sau ideal ghete trekking. Imbracaminte sport sa ne putem misca pe acolo prin jur. La chef musai costum si rochii pretentioase, ca altfel nu se poate.... in Rasnov.

(glumesc evident!)
Bautura sa aduca fiecare ce stie ca-i place. Si apa cat trebuie pentru stans efectul de a doua zi dupa party.
Despre muzica: avem acolo: statie, boxe si DVD. Deci puteti aduce CD-uri pe care sa le putem folosi pt serile de vineri si sambata. Si acum intrebare - intrebatoare:
vine cineva cu laptop, unul care sa aiba soft de redare muzica, adica winap sau ceva similar? Ar fi excelent, pt ca s-ar putea folosi muzica adusa de voi pe stick-uri etc etc. Ar trebui sa stiu asta pt ca daca nu va trebui sa gasesc o solutie pt partea muzicala.