Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Tabara New Entry 27 - 29 aprilie

<< < (18/46) > >>

admin:
Am scos paranteza aseara cand mi-a comunicat ca vine, dar azi de dimineata cand am postat lista noua, am uitat sa o fac din nou. Acum e in regula. Florin cred ca trebuie sa intensifici antrenamentele de jogging prin parc. Dupa cate se vede ai doua nopti...de dans.

admin:
Pensiunea in care o sa stam este:  Cristina Rasnov         
Adresa: Str. I.L Caragiale Nr. 11, Rasnov, Jud. Brasov (strada de la poalele dealului pe care este amplasata Cetatea Rasnovului                           

admin:

admin:

admin:
Pensiunea este amplasata la poalele padurii si a Cetatii Rasnov si la doar 200 m de drumul care urca spre Poiana Brasov si de centrul orasului Rasnov.  Din curte se pot admira m-tii Bucegi, m-tii Piatra Craiului si Cetatea Rasnov.  Este cladita pe suportul unei case sasesti autentice,ce pastreaza stilul architectural al caselor din Rasnovul de odinioara si are 18 locuri de cazare repartizate in 7 camere si un apartament. Fiecare camera are propriul grup sanitar, WI-FI cu acces internet nelimitat,TV-color.
Curtea pensiunii este incapatoare permitand parcarea masinilor in incinta acesteia.
Un raulet strabate curtea si se varsa intr-un mic lac.
Exista amenajat un spatiu gratar acolo unde o sa pregatim grill-ul de vineri seara.
Avem la dispozitie de asemenea o bucatarie complet utilata
O sala de jocuri cu masa de tenis de masa si biliard va fi la dispozitia noastra, sa avem doar timp de jocuri...

Iata lista completa de facilitati oferite de pensiune:
Facilitati ale pensiunii - ce sunt incluse sau pot fi asigurate la cerere contra-cost:

acces la bucatarie
    ATV
    bar
    biliard
    cutie de valori
    crama
    ferma proprie
    gradina/curte
    internet wireless
    living
    room service
    sala de mese