Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Tabara New Entry 27 - 29 aprilie

<< < (13/46) > >>

adda:
ok Gigi, multumesc   :dance:

adda:
curaj celor noi !!! cu siguranta nu o sa va para rau, va spun din proprie experienta  *|*
zona e frumoasa, am vizitat cetatea acum vreo 6-7 ani si mi-a placut, de atunci am fost doar in trecere prin Rasnov  :)

Andi:
Buna!

Multumesc ca m-ati "primit" in SC. Mi-a placut ce am citit despre excursii. Mi-ar placea sa particip la unele care nu necesita efort fizic ridicat - nu am experienta intr-ale muntelui. Mi-ar fi de folos cateva sugestii, trasee pentru incepatori etc.

Multumesc

admin:
Aici unde ai scris acum, este vorba de o actiune destinata celor noi si nu este una dinamica ci una de socializare. Vizitare, relaxare, fun. Este foarte potrivita pentru cineva nou intrat si nu chiar pregatit pentru actiuni superactive

Andi:
Ziua buna!
Pt a ma hotari, as vrea sa stiu ce variante de transport ar fi din Cluj. As vrea sa stiu sa vad ce si cum ar trebui sa lipsesc de la job. Poate stiti voi ceva...
De asemenea, as vrea sa stiu la cat ar fi intalnirea in Rasnov si la cat s-ar pleca duminica.
Mersi

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă