asta e o veste buna- ca rezultatele nu vin peste noapte, desi uneori mi-as dori sa vina...

cand am cerut recomandari de cursuri, n-am facut-o ca sa "inghit precum curcanul" pt ca nu-s genul de persoana care sa faca asta. Orice informatie primesc o filtrez si aleg doar acea parte cu care rezonez, aleg ceea ce mi se potriveste. E foarte adevarat ca ceea ce ti se potriveste tie e posibil ca mie sa nu-mi fie de folos din diverse motive (poate n-am ajuns la acel nivel de dezvoltare ca sa pot intelege informatia, poate nu e potrivita pt mine in acel moment, etc). Insa, extrapoland am putea sa nu mai postam nimic pe forum, sa nu facem schimb de informatii intre noi pe acelasi principiu, nu?
Iti respect punctul de vedere si iti multumesc ca l-ai impartasit

, doar ca eu gandesc altfel.
Asa cum mie imi sunt de folos unele informatii, ma gandesc ca-i poate ajuta si pe altii. Daca ii sunt de folos unui singur om, ma declar multumita.
Ieri am avut o discutie foarte interesanta si frumoasa cu cineva de pe forum si exact asta mi-a spus, ca informatiile gasite pe forum erau uneori exact ce cauta, exact ce-i trebuia in acel moment si m-a incurajat sa continui sa postez. Asa ca...sa circule informatia!