Arhiva > Arhiva

Spiritualitate

<< < (19/45) > >>

luciamanta:

--- Citat din: Emi 53 din Duminică, 27 Mai 2012, 20:45 ---Ma bucur ca biserica accepta si alta manifestare a spiritualitati.

--- Terminare citat ---
Biserica accepta multe lucruri, nu mai este rigidă ca pe vremuri si mai mult decat atat, vine si in ajutorul celor bătuţi de soartă, se implică realmente în viaţa oamenilor. Este vorba de Biserica "Olari" cu Hramul Sf. Nicolae din Bucureşti (zona Calea Moşilor).

NICOLAE:

--- Citat din: luciamanta din Vineri, 25 Mai 2012, 22:03 ---   Nu puteam urmări piesa jucată de nişte copii, fiindcă nu mă puteam abţine să nu mă gândesc că acolo s-au rugat oameni, că acolo, în peretii bisericii, au rămas speranţele lor. Nu, bisericile trebuie să rămână biserici.

--- Terminare citat ---
Hmmm..........

Caroline:

--- Citat din: luciamanta din Duminică, 27 Mai 2012, 20:52 ---Biserica accepta multe lucruri, nu mai este rigidă ca pe vremuri si mai mult decat atat, vine si in ajutorul celor bătuţi de soartă, se implică realmente în viaţa oamenilor. Este vorba de Biserica "Olari" cu Hramul Sf. Nicolae din Bucureşti (zona Calea Moşilor).

--- Terminare citat ---

Cred ca o stiu, dar... cum de am ratat o astfel de Biserica, care se implica realmente in viata oamenilor?! :o Pe vremuri, bisericile gazduiau scoli si azile sau ofereau o supa pe zi saracilor, cu bani din cutia milei. Acum, toate bisericile pe care le stiu eu, doar iau, nu mai si dau.  :faint:

micaela:
Daca aveti timp si rabdare, ascultati emisiunea de mai jos. intr-un mod simplu, sunt enumerate cateva lucruri importante: despre ras, copilul interior, bucurie, fiinta interioara etc...

http://antena2.ro/video/codul-lui-oreste_7a3mxxebdgl

almi_gabi:
Am gasit o povestire care și-ar avea locul pe aici.

Cică un cetățean merge la frizerie.
Frizerul, ateu fiind, îl ispitește.
- Eu cred că nu există Dumnezeu, pentru că dacă ar exista nu ar fi atîtea boli, copii abandonați, săraci etc.
Cetățeanul nu vrea să intre în polemică și tace.
Frizerul termină treaba, cetățeanul plătește și iese din frizerie.
În stradă vede un bărbos cu plete.
Intră din nou în frizerie și zice:
- Nu există frizeri.
- Cum, zice frizerul, adineaori v-ați tuns.
- Dacă ar exista frizeri nu ar fi oamenii bărboși și pletoși.
- Dar ei nu caută frizeria, replică frizerul.
- Așa este și în cazul Lui Dumnezeu. Îl caută puțini.

Pana la urma spiritualitatea depinde de fiecare dintre noi si doar noi insine stim sa o gasim.  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă