Arhiva > Arhiva
Spiritualitate
monica.deaconeasa:
--- Citat din: monica.deaconeasa din Duminică, 13 Ianuarie 2013, 10:44 ---este cam complicata iubirea. nu este asa de simpla. una este iubirea si alta indragosteala
--- Terminare citat ---
monica.deaconeasa:
"Este bine ca fiecare să-și amintească din când în când evenimentele trăite și felul în care le-a trăit, cât și persoanele întâlnite, cele care i-au adus lucruri bune și cele care i-au cauzat greutăți. Chiar dacă acele persoane nu prezintă aparent nici o asemănare între ele, prin emanațiile lor pot avea ceva în comun. Obișnuindu-se să resimtă și să analizeze ceea ce emană din ele, atunci când se va găsi în
fața unor necunoscuți, va ști la ce să se aștepte. La fel se întâmplă și cu evenimentele: multe se repetă sub o altă formă, iar cel care nu le-a studiat bine pentru a trage niște concluzii se va regăsi în aceleași impasuri, și nu va ști întotdeauna de ce. Existența se supune unui fel de mișcare periodică: totul se repetă, dar niciodată în aceeași manieră, fiecare trebuie să își dezvolte simțul observației și discernământul."
Omraam Mikhaël Aďvanhov
silviu:
--- Citat din: monica.deaconeasa din Duminică, 13 Ianuarie 2013, 10:46 ---este cam complicata iubirea. nu este asa de simpla. una este iubirea si alta indragosteala
--- Terminare citat ---
cand esti indragostit nu inseamna ca iubesti? si invers, cand iubesti, nu inseamna ca esti indragostit? ??? :-\
Caroline:
Incercand sa sintetizez articolul Monicai, cred ca indragosteala e egoista, iar iubirea (adevarata) altruista. Ma insel? :oops:
silviu:
ei bine, eu sunt un egoist in dragoste. de exemplu, nu as accepta sa impart iubita cu alti barbati.
poate ca io am fost doar indragostit la viata mea...si cand trebuia sa iubesc cu adevarat, ma desparteam :(
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă