Arhiva > Arhiva
Personalitate
Guesswho:
--- Citat din: silviu din Joi, 22 Martie 2012, 19:24 ---dar tu esti serioasa? e frumos sa razi de legatura mea profunda? ??? :(aha! crede si nu cerceta.
--- Terminare citat ---
m-ai facut sa rad si nu credeam sa fie posibil azi....asa ca meriti :kissing:
de felul meu sunt serioasa atunci cand trebuie, dar imi place mult sa glumesc, mai ales daca am cu cine ;)
asta cu "crede si nu cerceta", n-o agreez, pentru simplul fapt ca prefer sa-mi folosesc creierul daca tot mi-o fost dat. o problema o intorc pe toate fetele, caut solutii palpabile, nu iluzii si aleg ce mi se potriveste cel mai bine. Legat de ce am spus mai sus, da,in acest moment e ceva mai mult la nivel de simturi, dar in acelasi timp actionez, fac tot ce tine de mine ca sa fac "visul" sa devina real. Adica, caut sa devin eu cea mai buna varianta a mea, ma inconjur de oameni frumosi la suflet, cu viziuni similare, etc. si mai departe las universul sa-si faca treaba.
Indiferent de ce se va intampla, eu tot frumos traiesc...fara el sau cu el... :)
silviu:
draga domnisoara, unele lucruri se intampla pur si simplu. iti doresc sa ti se intample numai lucruri frumoase :)
Guesswho:
multumesc Silviu, iti intorc urarea, inzecit :)
steliana:
--- Citat din: silviu din Marți, 20 Martie 2012, 09:50 ---tot fericire era.
--- Terminare citat ---
era! dictata.
Caroline:
De exemplu, "dictata" ca aceasta (vezi si comentariile):
http://www.marian-rujoiu.ro/negociere-manipulare-si-legea-contrastului-in-negocierea-politica/?utm_source=Newsletter__News-extreme_Training&utm_medium=gmail.com&utm_campaign=newsletter_46568
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă