Arhiva > Arhiva
Personalitate
silviu:
--- Citat din: guesswho ---Nu te astepta ca, daca acum iubesti nebuneste pe cineva, el sa fie si sufletul pereche! Nu-ti fa iluzii ca, daca te-ai casatorit, ai alaturi sufletul pereche. Poate aparea oricand, in imprejurari neasteptate, in roluri dintre cele mai neobisnuite - mama-fiu, profesor-elev, medic-pacient, prieteni, colaboratori - dar, cu siguranta, amprenta pe care si-o lasa asupra ta - dar si tu asupra lui, pentru ca aici e vorba de o relatie reciproca! - va fi una profunda, intensa, speciala.
--- Terminare citat ---
aha, se pare ca io am intalnit sufletul-pereche in persoana unui chirurg care m-a scapat de hemoroizi. n-am sa uit niciodata cum a doua zi dupa operatie, cand el era de garda, am mers in cabinetul lui sa-i impartasesc temerile cum ca as fi ramas cu vreo infectie, ceva, ca prea ma doare posteriorul.
si omu zice: nu, nu cred, dar hai sa vedem. ia urcati-va pe masa.
am apucat sa vad cum isi baga o manusa pe mana si se unge cu o alifie pe desht :( apoi mi s-a taiat respiratia si nu am mai avut putere nici sa plang :'( a fost tare profund, intens si special, dar nu cred ca si-a lasat amprenta asupra mea, avand in vedere si luand in consideratiune ca purta o manusa :-\
Guesswho:
nu cred sa fie chirurgul sufletul tau pereche, daca nu si-a lasat amprenta asupra ta ::)
e vorba de o relatie reciproca, deci si o amprentare reciproca ;D
Am o curiozitate, daca mi-i permis: tu esti serios vreodata? ???
Guesswho:
--- Citat din: Caroline din Miercuri, 21 Martie 2012, 22:50 ---Pai asta este exact si tocmai ceea ce incercam eu sa sustin... da' e greu sa lupti cu preconceptiile unei intregi generatii "printul calare pe un cal alb". ;D In eventualitatea ca ipoteza se accepta, inseamna ca eu l-am intalnit deja. ::)
P.S. :offtopic:... de muuult! ;D
--- Terminare citat ---
da, si eu pot spune la fel privind in urma...dar nu ma pot auto-limita gandindu-ma ca a fost, s-a terminat, gata.... simt ca se va intampla ceva frumos in viata mea ;)
ma mai gandesc ca daca atunci, cand eram pe un anumit nivel am cunoscut un astfel de om, avand in vedere dorinta mea de a evolua pe latura asta, stiu ca voi intalni un altul aflat pe acelasi nivel cu mine. nu ma intreba de unde stiu (de fapt, mai mult simt decat stiu), dar am aceasta certitudine :)
Caroline:
--- Citat din: silviu din Joi, 22 Martie 2012, 09:35 ---a fost tare profund, intens si special, dar nu cred ca si-a lasat amprenta asupra mea, avand in vedere si luand in consideratiune ca purta o manusa :-\
--- Terminare citat ---
:strambatura: ;D :happy:
silviu:
--- Citat din: Guesswho din Joi, 22 Martie 2012, 18:24 ---nu cred sa fie chirurgul sufletul tau pereche, daca nu si-a lasat amprenta asupra ta ::)
e vorba de o relatie reciproca, deci si o amprentare reciproca ;D
Am o curiozitate, daca mi-i permis: tu esti serios vreodata? ???
--- Terminare citat ---
dar tu esti serioasa? e frumos sa razi de legatura mea profunda? ??? :(
--- Citat din: guesswho ---stiu ca voi intalni un altul aflat pe acelasi nivel cu mine. nu ma intreba de unde stiu (de fapt, mai mult simt decat stiu), dar am aceasta certitudine :)
--- Terminare citat ---
aha! crede si nu cerceta.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă