Arhiva > Arhiva

Personalitate

<< < (8/17) > >>

Guesswho:
http://www.garbo.ro/articol/Familie/6146/Sufletele-pereche-in-psihologie-Testul-KWML-de-personalitate-si-compatibilitate.html

Exista din punct de vedere psihologic asa numitele "suflete pereche"? Si daca da, cum iti dai seama ca un anume suflet este tocmai sufletul TAU pereche? Are sufletul tau pereche un anumit profil psihologic? Exista o lege a atractiei si la nivelul personalitatii umane? Cat de adevarat este faptul ca, ignorand celelalte personalitati existente, contrariile se atrag, incercand sa se gaseasca? Si de ce este atat de interesant testul KWML elaborat de Paul Dobransky?

steliana:
... nu stiu ... dar stiu ca socrate a spus ca stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu ;)

excelente teste :thumbup: 

silviu:

--- Citat din: Guesswho din Miercuri, 22 Februarie 2012, 12:33 ---cei pe care i-am intalnit eu doar au trait si petrecut, niciunul nu ajunsese la momentul constientizarii.  :(
oricum, senzatia a fost ca nu erau niste oameni potriviti mie, asa ca i-am scos din decor rapid...
--- Terminare citat ---
bine le-ai facut! o asa personulitate chiar iti poate da lovitura de gratie cand esti la pamant (emotional vorbind).
--- Citat din: steliana din Miercuri, 07 Martie 2012, 14:41 ---... nu stiu ... dar stiu ca socrate a spus ca stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu ;)

--- Terminare citat ---
cine nu stie si stie ca nu stie... e neinvatat. invata-l!
cine stie si stie ca stie... e un invatat. asculta-l!
cine stie si nu stie ca stie...e adormit. trezeste-l!
cine nu stie si nu stie ca nu stie...e imbecil. evita-l!

Guesswho:
frumos i-ai raspuns Stelianei....
dar la intrebarea pe care ti-o adresase mai sus nu ai un raspuns? ca eu as fi curioasa  ::)

silviu:
care intrebare? asta?

--- Citat ---de ce nu spune lumea despre un astfel de om: uite ce om care a trait si a petrecut atatea ... si a fost fericit pana cand a venit momentul sa constientizeze ... si orice ar face ... se amaraste cu amintirea fericirilor?
--- Terminare citat ---

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă