Arhiva > Arhiva

Personalitate

<< < (7/17) > >>

silviu:

--- Citat din: pocama din Miercuri, 15 Februarie 2012, 18:31 ---Nu stiu de ce, imi vine sa zambesc  :)

--- Terminare citat ---
si nu e bine? ???

--- Citat ---Robert Cloninger, un psihiatru care a dezvoltat teste pentru a măsura această tendinţă, susţine că "dorinţa de a căuta mereu noutatea este una dintre trăsăturile care ne menţin sănătoşi şi fericiţi şi care, odată cu vârsta, favorizează dezvoltarea personalităţii.
--- Terminare citat ---
tot eu trebuie sa vin cu niste intrebari. creca numai domnisoara steliana poate sa-mi raspunda.
asa, ia sa vedem... pai daca un tip e cu o femeie si o paraseste in cautarea unei noutati, apoi o paraseste si pe noutatea care s-a invechit si cauta alta noutate, de ce lumea spune despre el ca e afemeiat, curvar, neserios? :(
de ce nu spune: ia uite ce om sanatos si fericit :angel: si ce personalitate puternica  :coolsmiley:

steliana:
creca... credem ca stim, desi nu descoperim niciodata nimic. pai, astfel de barbat are un ego spiritual. un barbat mai putin "saltat", cand renunta la ceva, este legat de acel ceva. de fiecare data cand credem ca am dat sens realitatii, ne lovim de ceva care distruge sensul la care am ajuns. in dragoste si in relatiile inter-umane realitatea poate fi usor distrusa; de ce? pentru ca exactitatea raspunsului consta in claritatea perceptiei - dupa capacitate si posibilitate.
ca sa poti schima ceva trebuie sa intelegi, sa constientizezi. tot ceea ce nu intelegi, se reprima.

de ce nu spune: ia uite ce om sanatos si fericit  si ce personalitate puternica 

pentru ca e confundat cu o "eticheta".

concluzionand: un astfel de barbat este fericit pentru ca este in starea lui naturala.

steliana:
tot eu trebuie sa vin cu n iste intrebari, creca ... doar domnisorul silviu poate raspune ...

de ce nu spune lumea despre un astfel de om: uite ce om care a trait si a petrecut atatea ... si a fost fericit pana cand a venit momentul sa constientizeze ... si orice ar face ... se amaraste cu amintirea fericirilor?

p.s. - sa dea Domnul sa intalniti astfel de oameni pentru ca nici nu stiti cat aveti de invatat :)

rocky:

--- Citat din: steliana din Marți, 21 Februarie 2012, 20:45 ---tot eu trebuie sa vin cu n iste intrebari, creca ... doar domnisorul silviu poate raspune ...

de ce nu spune lumea despre un astfel de om: uite ce om care a trait si a petrecut atatea ... si a fost fericit pana cand a venit momentul sa constientizeze ... si orice ar face ... se amaraste cu amintirea fericirilor?

p.s. - sa dea Domnul sa intalniti astfel de oameni pentru ca nici nu stiti cat aveti de invatat :)

--- Terminare citat ---

am intilnit astfel de oameni, intradevar ai cite ceva de invatat, dar nu mi-as dori niciodata sa fiu in pielea unuia ca ei ... sa traiesti in trecut din cauza ca prezentul e jalnic (comparativ cu ce-au trait anterior) si viitorul sumbru nu suna deloc bine

Guesswho:

--- Citat din: steliana din Marți, 21 Februarie 2012, 20:45 ---tot eu trebuie sa vin cu n iste intrebari, creca ... doar domnisorul silviu poate raspune ...

--- Terminare citat ---
cei pe care i-am intalnit eu doar au trait si petrecut, niciunul nu ajunsese la momentul constientizarii.  :(
oricum, senzatia a fost ca nu erau niste oameni potriviti mie, asa ca i-am scos din decor rapid...
parerea mea e ca un astfel de om, intalnit cand esti la pamant (emotional vorbind) iti poate da lovitura de gratie.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă