Aici se discuta > Subiecte generale
Comunicare
noiembrie:
N-a scris nimeni dupa mine...asa ca ...eu lovesc , eu dau cu capul, cam asa cred ca suna o vorba
romaneasca...Cert e ca fiind noua pe aici nu pot sta in umbra, vreau sa comunic,sa va cunosc. Am citit ieri
mult din ce postati candva..poate acum o puteti face direct, prin alte mijloace...Eu m-am trezit dimineata
gandind la wonderland,ea a gasit putin timp ptr. mine chiar cand am avut nevoie, multumesc suflet mare..!
wonderland:
păi cred că l-am lăsat pe eEd să răspundă, doar a lui era ultima cugetare.. :blush:
Multumesc, noiembrie. Mă bucur că întâmplarea m-a așezat în calea ta, atunci când simțeai nevoia.
Stii, în situații de astea imi amintesc, aparent fără legătură, vorba aia, am uitat a cui Ești o persoană diferită pentru fiecare om care te cunoaște :kissing:
--- Citat din: noiembrie din Miercuri, 04 Septembrie 2013, 09:51 ---Se zice ca e important sa sti si sa poti sa asculti...dincolo de cuvinte, sa oferi atentie si timp !
Asa ca e mai bine sa ne cautam toata viata, dar sa nu ucidem copilul din noi...si mai fara filozofie...!
--- Terminare citat ---
Si, apoi ce poti sa mai spui după vorbele tale pline de sens. Poti doar să reflectezi, să...te cauți si să vezi cum e cu trecerea la actiune fără prea multă filosofie :giggle: :giggle:
almi_gabi:
--- Citat din: noiembrie din Marți, 10 Septembrie 2013, 08:32 ---N-a scris nimeni dupa mine...asa ca ...eu lovesc , eu dau cu capul, cam asa cred ca suna o vorba romaneasca...Cert e ca fiind noua pe aici nu pot sta in umbra, vreau sa comunic,sa va cunosc. Am citit ieri mult din ce postati candva..poate acum o puteti face direct, prin alte mijloace...
--- Terminare citat ---
noiembrie cred ca deocamdata nu este cineva cu nick-ul "nimeni" - de aceea nu a scris !!! glumesc !! :D
Chiar ma gandeam mai acum ceva vreme cat s-a schimbat comunicarea in ultimii ani, de cand marile companii folosesc in mod frecvent aceasta modalitate de comunicare chiar daca angajatii se afla la distanta de un birou - se folosesc mail-urile in locul documentelor scrise sau "face to face".
Iar metoda a fost preluata si pe plan individual - e mai usor sa comunici virtual cu prietenii din alte orase decat sa faci 2 ore cu masina.
Unii spun ca e mai eficent asa, se castiga timp, altii spun ca se pierde din mesaj acesta fiind lipsit de nuantele si interpretarile specifice unei comunicari "face to face" -nu stiu - e bine, e rau - dar comunicarea virtuala a adus o schimbare a modului de comunicare.
wonderland:
de fapt, pierdem ceva mai mult decât nuanțele de limbaj nonverbal, esențiale si ele pentru o comunicare completă.
Una e să apelăm la comunicarea virtuală în interes profesional pentru a crește eficienta fluxului de informații..
Sau ca singurul mijloc pentru a comunica cu persoane dragi, peste mări și tări.
Pierdem contactul uman, schimbul cald de mesaje, dincolo de cuvinte.
ehhh...
Uneori mă tot întreb ce facem cu tot timpul ăla...câștigat prin evoluția tehnologică?! :strambatura:
noiembrie:
Draga mea, draga mea wonderland tot ce spui tu imi merge la inima si asta cred ca e dincolo de cuvinte....
incet, incet imi mai arunca si ceilalti o vorba !
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă