Aici se discuta > Subiecte generale

Comunicare

<< < (17/30) > >>

hana:
Cred ca se invata cum sa comunici corect si eu nu am invatat si spre rusinea mea nu stiu sa COMUNIC.  :thumbdown:

come undone:

--- Citat din: hana din Sâmbătă, 13 Iulie 2013, 11:07 ---Cred ca se invata cum sa comunici corect si eu nu am invatat si spre rusinea mea nu stiu sa COMUNIC.  :thumbdown:

--- Terminare citat ---

Hana, poate depinde şi de interlocutor, dacă ştie să interpreteze bine semnalele non-lingvistice. Tu comunici prin tot, chiar şi prin felul în care îţi mişti sprâncenele în timp ce vorbeşti  :)

eEduard:
Poate pentru că sunt idealist, sau poate pentru că am avut norcul să prind gustul, dar conider că sunt trei stâlpi de bază într-o relație sănătoasă: comunicarea, respectul, pasiunea. Acum, comunicarea ca și celelalte două ar trebui să vină natural când toate componentele de compatibilitate dintre cei doi sunt bifate (sau stele sunt aliniate :worthy:). În momentul în care simți că trebuie să omiți deja e un semnal de alarmă, ceva nu funcționează, și este recomandat să ajungi la rădăcina problemei și să o rezolvi înainte de a se transforma într-o iederă otrăvitoare. Comunicarea este cea mai importantă componentă într-un cuplu și de aceea trebuie să funcționeze ca „unsă”, altfel apar desincronizări care conduc la erori....conflicte....corupere iremediabilă....despărțire.  :crazy2: 

CamiCamelia:

--- Citat din: eEduard din Miercuri, 17 Iulie 2013, 08:55 ---Poate pentru că sunt idealist, sau poate pentru că am avut norcul să prind gustul, dar conider că sunt trei stâlpi de bază într-o relație sănătoasă: comunicarea, respectul, pasiunea. Acum, comunicarea ca și celelalte două ar trebui să vină natural când toate componentele de compatibilitate dintre cei doi sunt bifate (sau stele sunt aliniate :worthy:). În momentul în care simți că trebuie să omiți deja e un semnal de alarmă, ceva nu funcționează, și este recomandat să ajungi la rădăcina problemei și să o rezolvi înainte de a se transforma într-o iederă otrăvitoare. Comunicarea este cea mai importantă componentă într-un cuplu și de aceea trebuie să funcționeze ca „unsă”, altfel apar desincronizări care conduc la erori....conflicte....corupere iremediabilă....despărțire.  :crazy2:

--- Terminare citat ---

Sunt de acord cu tine.   Eu pun mare pret pe comunicare si respect, pentru ca daca astea exista, va veni si pasiunea... Degeaba exista pasiune daca nu exista respect si comunicare, pentru ca incet, incet, pasiunea dispare si devii indiferenta... :( 

noiembrie:
Se zice ca e important sa sti  si sa poti sa asculti...dincolo de cuvinte, sa oferi atentie si timp !
Nu vei pierde nimic, vei castiga, poate doar experienta !Cu siguranta te va durea mai putin !
Intr-o vreme credeam ca ar fi trebuit sa ne nastem cu un semn distinctiv care sa spuna
a cui pereche suntem, poate-l avem si nu-l recunoastem sau cineva a incurcat semnele...!
Poate asa viata ne-ar fi parut mai trista...barbatul, eternul vanator ar fi pierdut scopul vanatorii,
femeia si-ar fi expus farmecele mai fara folos...si oricum n-am fi exclus conflictul....!
Asa ca e mai bine sa ne cautam toata viata, dar sa nu ucidem copilul din noi...si mai fara filozofie...!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă