Aici se discuta > Subiecte generale
Comunicare
Matei:
super exemplu de comunicare eficienta: push the red button!
http://www.youtube.com/v/316AzLYfAzw%26autoplay%3d1%26rel%3d0
bit:
Mda...io zic ca-i un mod reusit de a atrage atentia cu privire la ceva anume (a.k.a. advertising) si nicidecum comunicare.
Si nu, nu cred ca transmiterea unui mesaj cu o tinta specifica se cheama comunicare.
Matei:
--- Citat din: bitek din Luni, 20 August 2012, 12:34 ---Mda...io zic ca-i un mod reusit de a atrage atentia cu privire la ceva anume (a.k.a. advertising) si nicidecum comunicare.
Si nu, nu cred ca transmiterea unui mesaj cu o tinta specifica se cheama comunicare.
--- Terminare citat ---
Advertising-ul face parte din ceea ce se numeste "MARKETING COMMUNICATION". :)
PS daca pe mine nu ma crezi, vorbeste si cu Dl. Philip Kotler, pls! :)
Caroline:
--- Citat din: bitek din Luni, 20 August 2012, 12:34 ---Mda...io zic ca-i un mod reusit de a atrage atentia cu privire la ceva anume (a.k.a. advertising) si nicidecum comunicare.
--- Terminare citat ---
;D ... care exploateaza nevoia oamenilor de a rade. De a nu se plictisi... in a square where nothing happens.
Orice vine in intampinarea unei nevoi a celuilalt, este comunicare. Ca e utilizata in scopuri de marketing, campanie politica sau punerea pirostriilor, asta e cu totul altceva!
P.S. Am si eu "biblia" lui Philip Kotler - Managementul marketingului...
micaela:
Am si eu o "comunicare" importanta. Asa o consider eu, cel putin, pentru ca o informatie mica si comportamentil care ii corespunde pot face diferenta intre viata si moarte.
Iata link la un set de e-brosuri pentru protectia in caz de cutremur. sunt mai multe, scrise la nivelul de intelegere al diferitelor grupe de varsta a copiilor. Dati-le copiilor vostri sa le citeasca si cititi-le si voi. E important. La cutremure exista un procent uimitor de accidentari si morti care ar fi putut fi evitate cunoscandu-se cele scrise in brosurile pe care vi le-am linkuit.
http://www.incd.ro/publicatii-editate/educatie-cutremur
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă