Aici se discuta > Subiecte generale
Comunicare
bit:
Te cred. Norocul meu ca eu nu am o problema cu asta (pot sta destul timp fara sa vorbesc cu nimeni. Sau, mai exact, fara sa ma destainui nimanui. M-am adaptat, in timp. Nu e ceva cu care sa ma laud, asa e, insa "norocul" meu e ca sunt si un pic mai antisocial din nascare :))
balanta:
Eu zic ca e mai greu cu comunicarea ... abia incepe lumea sa deschida ochii asupra ei .... marea majoritate a oamenilor gandesc una si comunica alta ca asa au fost educati sau sa se protejeze ... putini oameni spun chiar ce gandesc la modul brut si isi comunica nevoile, cerintele, sentimentele direct. Sa nu uitam ca am fost invatati : nu spune mama nimanui, sa nu se bucure de raul tau sau sa nu te pizmuiasca, lasa ca asta nu trebuie sa o stie nimeni numai tu si gandul tau si cate invataminte din astea am tot auzit mereu.
steliana:
--- Citat din: balanta din Sâmbătă, 03 Martie 2012, 10:51 ---Eu zic ca e mai greu cu comunicarea ... Sa nu uitam ca am fost invatati :
--- Terminare citat ---
Cum se impaca ceilalti cu ceea ce iti este dat tie nu este treaba ta, ci a lor ...
bit:
Corect. Insa si incapacitarea emotionala (mama, de unde oi fi scos-o pe asta? :whistle:) duce la alterarea comunicarii. Sau chiar la refuzul ei. Din proprie experienta invatat.
steliana:
Corect. Sa trezim o emotie in ceilalti, oricare ar fi ea. In fata golului, sa cautam mereu un contact cu orice pret. Cand suntem iubiti sau admirati dar nu suntem crezuti, sa fim macar urati sau dispretuiti. :angel:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă