Aici se discuta > Subiecte generale

Comunicare

<< < (27/30) > >>

adda:
Exista posibilitatea ca uneori sa nu gasesti o cale de comunicare cu unele persoane, poate sa existe o incompatibilitate (indiferent ca este barbat sau femeie).
 Cu unele persoane comunicarea vine de la sine , iar cu alte persoane sa nu poti schimba cateva cuvinte.

wonderland:
O sa raspund aici la o poveste si comentarii postate la Chat. Ce sa fac, asa-s eu...disciplinata :)

Conteaza cum impachetam mesajul verbal, vorbele pe care le folosim, asa e. Iar acest adevar e valabil si pentru cel care deschide primul gura, dar si pentru cel care raspunde.  Felul in care raspundem, cum impachetam acest raspuns nu depinde  de felul in care ni s-a adresat un mesaj.  Ca intotdeauna, adevarul e pe undeva la mijloc. E ca si cum am spune: am tipat la el pentru ca si el a tipat la mine. Nu-i o scuza si nu rezolva nimic.
In rest: ma bucura felul in care s-a reactivat acest topic.
Daniela Bonta, da, mi-ai amintit o lectie importanta, o data ce am invatat-o, am reusit sa-mi temperez...patosul din incercarea de a convinge.  Si, da, empatia e o alt ingredient fara de care comunicarea o ia razna.

Cat despre subiectul atins de voi, nu stiu ce sa zic, uneori as vrea, alteori n-as vrea sa stiu. Problema e ca cei in cauza simt, cei din jur stiu, nimeni nu discuta deschis si se creeaza asa o ceata, in care nimeni nu se simte confortabil, autentic sau sigur ca face ce e mai bine.
Dar e o tema tare grea :(

noiembrie:
Scria Wonderland in alta parte ca a scos ceva arme din arsenal,sa-i intarate pe baieti.
In viziunea mea,altfel se lasa ei starniti...
Se simt tineri cat au in jur tinerete,e vital,spre deosebire de noi,care acceptam trecerea timpului.
Cat timp subiectele de pe forum nu-I provoaca,ne vor ignora,
daca momentele nu miros a "praf de pusca" sau nu seamana a paruiala,nu sunt fierbinti !

Laur:
Ce bine ca a venit primavara si nu mai am nevoie de caciula ... asa simt mustele mai bine :giggle:
Probabil de la "praf de pusca", paruiala si fierbinti, mult prea alaturate :whistle:

Acu serios vorbind, cred ca avem probleme maricele de "chef de implicare" in comunicare. Deseori remarc pe forum, nu efervescenta, ci liniste. Prea multa liniste!
Sunt convins ca foarte multi citesc si le place ce se scrie pe aici. Dar cititul fara comunicare, dauneaza grav socializarii! ... na ca am scos si maxima zilei. Pardon, noptii.

PS: mi-a placut "cand intelegem, fiecare in parte, ca nu suntem detinatorii adevarului absolut.....incepe comunicarea, incepe dialogul real"
e ca vorba aceea, cand incepi sa stii suficient, incat realizezi cate nu stii ... si apoi, (daca exista chef de implicare), te pui serios pe treaba :)

noiembrie:
La unii,"simtirea de muste" nu are legatura cu caciula ci poate e o forma de
miodezopsie,trebuie investigat...
Mi-ar placea mai mult comparatia cu albinutele,mai harnice,mai dragute,mai neobosite,
organizate, disciplinate si mai dulci.
Oricum ,asteptam feed-back...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă