Glumeam wonderland.
Dana hd iti asumi o mare responsabilitate, tinand pentru tine lucruri capitale pentru altii, din grija a nu-i rani, parerea mea e ca atunci cand crezi ca faci bine neenuntand unele lucruri gandindu-te la reactia celuilalt, cel putin in unele cazuri e gresit, deoarece modul in care crezi ca va reactiona celalalt e trecut prin filtrele tale, nu ale lui cata vreme nu-i spui, in plus, e posibil ca nici el sa nu stie cum va reactiona, tocmai vorbisem ca "una zici si alta faci' , uneori, perfect explicabil psihologic.
Si acum, din experienta proprie, in dimineata in care am avut micul meu conflict cu asfaltul, neintentionat desigur, ma trezisem cu un gand ciudat, testamentul meu era pe numele fostei sotii, de ce era pe numele ei-poveste lunga, legata de achizitionarea unei propietati si asigurarea inaintea casniciei ca nu va ramane pe drumuri

si simteam regrete ca nu l-am schimbat pe numele fiului meu, dar ziceam ca am timp, sa fii fost un semn? Sunt divortat de ceva timp si niciodata nu am mai avut acest gand, ma intreb fara casca? Am facut aceasta paranteza pentru a intelege ca uneori e bine sa stim din timp ca vom parasi aceasta lume, avem astfel timpul necesar pentru a ne pune in ordine cele ce raman, eu unul, mi-as dori sa mi se spuna ca sunt in acea faza, terminala.