Autor Subiect: Autocunoastere  (Citit de 146942 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline iana

• Full Member
  • Mesaje postate: 177
Re: Autocunoastere
« Răspuns #360 : Duminică, 18 Noiembrie 2012, 18:28 »
ca sa vezi cum se leaga lucrurile....
cat am fost maritata, ma imbracam deseori in pantaloni si preferam tunsorile mai scurte. de cand m-am dezmaritat :), in mod inconstient, am regasit bucuria imbracarii fustelor si am simtit nevoia sa-mi las parul lung.  :)
Este inedit sa constati evolutia unei relatii prin prisma hainelor...
In primii zece ani purtam si fuste dar si pantaloni, apoi, doar fuste si rochii. Este obositor sa fii "barbatul din casa", dar la fel de obositor este sa si lupti sa-ti sustii parerile sau sa combati tardiv decizii deja luate. Dupa ce ne-am separat, am purtat o vreme doar pantaloni, semn ca am devenit "barbat" in organizarea vietii mele.
Acum port si pantaloni si rochii... :)
Recunosc insa ca mi-e mai comod in pantaloni...semn ca ma bucur de ineditul din viata mea  :)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #361 : Duminică, 18 Noiembrie 2012, 19:16 »
Sic... barbatii nu pot sa poarte fuste si rochii!  ;D

Lili Zamfirescu

• Vizitator
« Răspuns #362 : Duminică, 18 Noiembrie 2012, 19:48 »
...s-a plecat de la lipsa cochetarie pe perioada masculinizarii fortate si-am ajuns la experienta canadiana... :crazy2:
ca sa pun punct interventiei mele: pot sa fiu in tandem si cu jack spintecatorul ca nu renunt la manichiura, si camasi mulate, si rimel...si...etc. si margele! neaparat margele!  cand m-ati vedea cu fulgi in par sau palida de pus in racla, abia atunci sa stiti ca mai am 2 zile si mor.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #363 : Duminică, 18 Noiembrie 2012, 19:53 »
cand m-ati vedea cu fulgi in par sau palida de pus in racla, abia atunci sa stiti ca mai am 2 zile si mor.

;D Cred ca nici atunci...  :P

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #364 : Duminică, 18 Noiembrie 2012, 20:18 »
ca sa pun punct interventiei mele: pot sa fiu in tandem si cu jack spintecatorul ca nu renunt la manichiura, si camasi mulate, si rimel...si...etc. si margele! neaparat margele!  cand m-ati vedea cu fulgi in par sau palida de pus in racla, abia atunci sa stiti ca mai am 2 zile si mor.
Lilule, ce nu-ti face tie nici jack spintecatorul mi-au facut mie parabenii din cosmetice... :(

Este obositor sa fii "barbatul din casa", dar la fel de obositor este sa si lupti sa-ti sustii parerile sau sa combati tardiv decizii deja luate.

iana, nicio situatie la extrema nu-i ce-i trebuie unei balante careia nu-i place sa domine dar nici nu inghite sa fie dominata. :) Un cuplu bazat pe egalitate, prietenie, toleranta, armonie, respect pentru opinia celuilalt etc...echilibru deci...ar fi cheia.  :)
da'cheia asta o fi in carul cu fan, precis.  ;D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #365 : Duminică, 18 Noiembrie 2012, 20:22 »
Sic... barbatii nu pot sa poarte fuste si rochii!  ;D

ba pot si e teribil de fun cand o fac.  ;D

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #366 : Luni, 19 Noiembrie 2012, 11:33 »
ba pot si e teribil de fun cand o fac.  ;D

place-place  ;D mai ales cu barbita si mustacioara "opulenta" si baticut pe cap  ;D
nihil sine deo

Offline iulia Coros

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 83
« Răspuns #367 : Luni, 19 Noiembrie 2012, 12:21 »
fIECARE SUFLET ARE O POVESTE.
Povestile au viata si ele traiesc in fiecare din noi, in tot ce ne-nconjoara, in tot ce ne fac mai buni, mai frumosi, mai intelepti, mai senini, daca stim sa le ascultam cu sufletul.
Mi-e dor, atat de dor.... In fiecare zi mi-e dor de mine pentru ca in aglomerarea vietii incep adesea sa uit cine sunt!

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #368 : Luni, 19 Noiembrie 2012, 22:29 »
place-place  ;D mai ales cu barbita si mustacioara "opulenta" si baticut pe cap  ;D
da, pe tocuri, cu pilozitatea atavica intacta pe membrele inferioare. ;D
tata saracul, Dumnezeu sa-l odihneasca, ne-a adus pe mine si pe mama in pragul sufocarii de ras, cu o traznaie dinasta... ;D

Lili Zamfirescu

• Vizitator
« Răspuns #369 : Miercuri, 21 Noiembrie 2012, 12:51 »
Lilule, ce nu-ti face tie nici jack spintecatorul mi-au facut mie parabenii din cosmetice... :(

Pai zii asa, Miculina........ :slap:!!!! Nu te mai fardai din cauza de parabeni, nu pen' ca 'mnealui era insensibil la problemele organizatorice de forma si fond!!!... oO

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #370 : Miercuri, 21 Noiembrie 2012, 13:05 »
Pai zii asa, Miculina........ :slap:!!!!
ca tot ii corectam pe altii pe alt topic  :slap:
e buna vorba aia cu paiul si barna.... :magic:
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Lili Zamfirescu

• Vizitator
« Răspuns #371 : Miercuri, 21 Noiembrie 2012, 13:27 »
ca tot ii corectam pe altii pe alt topic  :slap:
e buna vorba aia cu paiul si barna.... :magic:

offff!!! Iertaciune pentru zgarierea sensibilitatii vizuale... Daca cineva atrage atentia asupra greselilor de scriere nu cred ca e sinonim cu a vedea paiul din ochiul altuia....sau barna...mai ales... :) ;)

silviu

• Vizitator
« Răspuns #372 : Miercuri, 21 Noiembrie 2012, 13:41 »
fetilii, relax! toti oamenii greseste :(

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #373 : Miercuri, 21 Noiembrie 2012, 20:55 »
Pai zii asa, Miculina........ :slap:!!!! Nu te mai fardai din cauza de parabeni, nu pen' ca 'mnealui era insensibil la problemele organizatorice de forma si fond!!!... oO

nici n-am afirmat asa ceva. Carol zicea ceva de genul si eu o inteleg foarte bine.
Mie mi-au venit de hac parabenii, dar ceva urme fine de creion dermatograf de la Burjois, si rosu de levres din cutiuta mai merg... :buck2:

fetilii, relax! toti oamenii greseste :(
subscriu, mai ales ca silviu a nimerit numarul corect de i-uri la apelativu' de Caracal.   ;D

Lili Zamfirescu

• Vizitator
« Răspuns #374 : Joi, 22 Noiembrie 2012, 09:51 »
nici n-am afirmat asa ceva. Carol zicea ceva de genul si eu o inteleg foarte bine.
Mie mi-au venit de hac parabenii, dar ceva urme fine de creion dermatograf de la Burjois, si rosu de levres din cutiuta mai merg... :buck2:
subscriu, mai ales ca silviu a nimerit numarul corect de i-uri la apelativu' de Caracal.   ;D
Miiiica 13!!!! unde-ti e simturili umorului???!!!! (si plizzzz! verifica-ma din cate iiii-uri am pus si cate erau corecte...i count on iu! )...