Autor Subiect: Autocunoastere  (Citit de 147020 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
Re: Autocunoastere
« Răspuns #105 : Duminică, 25 Martie 2012, 17:38 »
testul asta ii ciudatel pentru ca trebuie sa alegi doar da sau nu, nu exista si variante de mijloc ; pot fi furioasa in anumite momente dar nu este o regula sau pot fi emotionata de un film dar asta nu este neaparat o regula incat sa aleg clar varianta DA; - in fine - cu oarecare aproximari la unele intrebari : 19,32 puncte  - la limita cu "emotionalu"  :fight:

PS. sunt tare curioasa ce ati raspuns la intebarea 5 - culmea, punctajul mare este pentru varianta DA !!!!  :faint:

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #106 : Duminică, 25 Martie 2012, 19:32 »
am facut chestionarul asta la un seminar, deci n-am tras cu ochiul la rezultat...cert e ca la final am adunat 25 puncte, maximul, dar am ridicat din sprancene, parca nu-mi venea a crede, sunt situatii in care nu-s tocmai mandra de reactia de moment.....oi fi prea exigenta cu mine?  :-\

Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #107 : Duminică, 25 Martie 2012, 19:36 »
maxim !!!!!!!  :whistle:
exigenta sau perfectionista ??  :coolsmiley:

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #108 : Duminică, 25 Martie 2012, 19:41 »
sincera sa fiu, m-a mirat si pe mine rezultatul...totusi, tre` sa recunosc ca imi place sa fac un lucru cat pot de bine, am oaresce apucaturi ce tind spre perfectiune da` lucrez la ele....ii un bagaj de demult si care m-a "costat" scump  ;)

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #109 : Duminică, 25 Martie 2012, 19:43 »
Ce-i interesant ca si eu am avut o reactie de surpriza. Chiar daca nu l-am dat "oficial", am incercat sa fiu cat mai onest.
Insa ai dreptate, Gabi, nu permite interpretari de nuanta. Tot Rorschach-ul e de baza. Sau de cosmar, daca nu vrei sa se afle despre sinele tau real... :o

Offline Victorman

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 318
« Răspuns #110 : Duminică, 25 Martie 2012, 19:48 »
Acu sa vad ce mai spuneti despre test 20,24 pct:" 21-20 puncte – Persoană sensibilă, profund umană, cu echilibru emoĹŁional."  :o

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #111 : Duminică, 25 Martie 2012, 20:07 »
Acu sa vad ce mai spuneti despre test 20,24 pct:" 21-20 puncte – Persoană sensibilă, profund umană, cu echilibru emoĹŁional."  :o

O0 

da' ce te lauzi? cumva un pic de orgoliu se intrezareste ??  ;D

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #112 : Duminică, 25 Martie 2012, 22:40 »
OMG. Pan'acu' sunt cea mai "mica": 17!!! Si culmea stiti care e? Ca dupa ce l-am facut, am mai citit o data intrebarile, ca sa vad cum ar trebui sa faci ca sa ai punctajul maxim, iar chestiunea e ca mi se pare un mod de viata teribil de... anost, la care, desi m-am conformat uneori, mai ales in plan profesional, nu l-am "internalizat" niciodata ca propriu mie personal, dimpotriva, l-am respins (apropos, de obicei la un test raspunsul se da pentru majoritatea situatiilor, nu pentru exceptii). Deci nicio sansa sa "evoluez" in directia asta... :uglystupid2:
In alta ordine de idei, intr-o oarecare masura, ma asteptam sa nu iasa maxim la majoritatea dintre noi... la cat ne "prostim" pe-aici sau pe direct, sigur nu am ajuns la "maturitatea emotionala" a 80% dintre cuplurile de complezenta, dovada ca suntem aici si nu acolo.
Bitek, am auzit de Roschash-ul, dar nu l-am gasit niciodata cu tot cu interpretari, pe intelesul omului de rand. Daca ai cumva un link, ma intereseaza.

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #113 : Luni, 26 Martie 2012, 10:03 »
bun test!
mereu ajung la limite :)
nihil sine deo

varsator38

• Vizitator
« Răspuns #114 : Luni, 26 Martie 2012, 10:51 »
OMG. Pan'acu' sunt cea mai "mica": 17!!!

ma alatur tie Caroline...pe langa 17...mai avem de muncit serios in sensul acesta ;)

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #115 : Luni, 26 Martie 2012, 14:08 »
bun test!
mereu ajung la limite :)

ce limite, ce limite ??  :angel:

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #116 : Luni, 26 Martie 2012, 15:30 »
ma alatur tie Caroline...pe langa 17...mai avem de muncit serios in sensul acesta ;)

Numa' sa existe motivatie...  :-\

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #117 : Marți, 27 Martie 2012, 08:48 »
ce limite, ce limite ??  :angel:

alea de dupe 19 :2funny:
nihil sine deo

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #118 : Joi, 29 Martie 2012, 19:23 »
"Am auzit cu toţii la un moment dat remarca: „Dacă nu te iubeşti pe tine, nu vei putea să-i iubeşti nici pe ceilalţi.” Mai puţin înţeleasă este cealaltă jumătate a poveştii. Dacă simt că nu pot fi iubit, este greu să cred că altcineva mă poate iubi. Dacă nu mă accept pe mine, cum să accept dragostea ta faţă de mine? Căldura şi devotamentul tău sunt confuze: sunt bulversat, pentru c㠄ştiu” că nu pot fi iubit. Sentimentele tale pentru mine nu pot fi reale, de încredere sau de durată. Dacă nu simt că pot fi iubit, dragostea ta pentru mine devine un efort de a umple jn gol, iar acest efort te va obosi în cele din urmă.

Chiar dacă refuz să recunosc în mod conştient sentimentul că nu pot fi iubit, chiar dacă insist că sunt minunat, părerea proastă despre mine / rămâne una profundă şi va submina încercările mele de a avea o relaţie. Devin pe nesimţite un sabotor al dragostei."
cititi tot articolul aici:

http://www.personalitatealfa.com/blog/increderea-si-respectul-de-sine-in-dragoste-cu-exemple/

Offline Victorman

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 318
« Răspuns #119 : Joi, 29 Martie 2012, 19:26 »