Aici se discuta > Subiecte generale

Autocunoastere

<< < (15/85) > >>

silviu:

--- Citat din: Guesswho din Marți, 13 Martie 2012, 16:44 ---e foarte posibil, e ceva ce nu cunosti si-ti pare straniu  ;)
nu e mai degraba o frica de a te deschide fata de celalalt cu adevarat, de a permite sa fii cunoscut cu temeri, vulnerabilitati?  :)

--- Terminare citat ---
nu-mi place perfectiunea. dragostea trebuie sa fie insotita de tainici, nepatrunsi fiori ^-^

Guesswho:

--- Citat din: Caroline din Marți, 13 Martie 2012, 18:23 ---Eu am "bifat" asta... insa, pentru ca "fiecare e liber sa-si aleaga propriul drum in viata", am ales diferit.  :-\ Cum se poate rezolva contradictia asta?

--- Terminare citat ---
sa-ti spun cum vad eu lucrurile, din afara...poate ca povestea voastra a durat un timp pt ca atat trebuia sa dureze sau poate ca v-ati despartit temporar.
Uneori sufletul pereche nu ramane alaturi de noi pt totdeauna....ca noi ne-am dori asta e alta poveste.  :)
Aproape ca ma zgarie pe  creier sfarsitul povestilor pe care i le citesc lui fii-meu in fiecare seara si ma gandesc ca poate si-n cazul nostru s-a intamplat la fel, am fost astfel programati sa credem ca partenerul ni-i dat pe viata. Ei bine, eu am alta teorie, traita pe propria-mi piele. Asa ca, uneori, mai schimb finalul povestilor  :D

Guesswho:

--- Citat din: silviu din Marți, 13 Martie 2012, 19:10 ---nu-mi place perfectiunea. dragostea trebuie sa fie insotita de tainici, nepatrunsi fiori ^-^

--- Terminare citat ---
tainici inteleg, dar nepatrunsi? :-\

Caroline:
Guesswho, cred ca trebuie sa ne obisnuim cu ideea: noi iubim cu atat mai mult cu cat cunoastem mai bine... ei - invers.  >:(

Guesswho:
Caroline, eu nu-s interesata de barbati superficiali pentru ca am vazut ca se poate si altfel. e o vorba: decat prost insotita mai bine singura  :)
E drept ca sunt mai multe femei interesate de asta (de cunoastere), dar,  crede-ma ca sunt si barbati deschisi la minte care isi doresc sa evolueze. Am cunoscut in bootcamp un tip, avea 30 de ani, dar atat de deschis, de interesat si de avansat in domeniu dezvoltarii personale ca m-a cam lasat fara cuvinte. Si nu mi se intampla des. Mai matur decat altii de 40-50 de ani, cu simtul umorului, ne-am distrat excelent, dar am avut multe de impartasit si pe latura cunoasterii. Si exemple as mai avea, dar ma opresc aici. Deci se poate. :)
Sceptici gasesti peste tot, dar te intereseaza un singur om sa fie asemeni tie, corect? ;) Daca ai credinta, visele pot deveni realitate. Doar credinta (nestramutata) face diferenta. :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă