Aici se discuta > Subiecte generale
Autocunoastere
Guesswho:
Cu mare drag, abia astept sa merg :)
micaela:
multumim de pe-acum. :) cred. si mie mi-ar placea sa merg. :)
Guesswho:
Din pacate, stiu sigur ca nu mai sunt locuri. Si eu am reusit sa prind unul disponibil, dar in al doilea grup, primele s-au ocupat imediat.
Voi reveni cu detalii dupa ce ma intorc, asa cum am promis, dar daca esti interesata de NLP intra pe site-ul lui Marius Simion http://www.nlpmania.ro/ , ai ce citi acolo. Eu il urmaresc de cativa ani, l-am vazut in cateva materiale online si am invatat ,multe de la el, este o persoana deosebita, parerea mea. (Gata, nu mai spun nimic, sa nu creada cineva ca fac reclama, nu e cazul). :)
steliana:
Foarte frumoase impartasiri. Procesul autocunoasterii se repeta in fiecare viata. Asa cum spunea draga noastra Balanta, simte si stie ca repeta din greselile facute anterior- altor vieti. Sunt foarte multe de spus ... este greu de impartasit atunci cand nu ai curaj, initiativa dar mai ales - macar, macar un contact cu cineva despre care poti crede ca poti evolua ...
Mi s-a intamplat sa pot participa la seminarii la care aveam doar secvente de retrairi si acceptari insa rezonanta ... ioc ;D mi-am expus direct parerea iar initiata\ul ... ramanea blocat\a.
Nici nu m-am obosit sa inreb de ce? Timpul mi-a demonstrat ca ma cunosteam mai bine decat m-ar fi putut face ea\el sa ma cunosc.
Pentru unii dintre noi, cunoasterea de Sine nu inseamna aproape nimic. Pentru altii ... inseamna regasirea.
Vad aici acceptarea ... Cati dintre voi a-ti exersat acceptarea?
Imaginati-va pierderea celei mai dragi fiinte ... limitati-va doar la UNA!
Plangeti precum ar fi pentru ultima data cand va vedeti. Incercati toate posibilitatile de eliminare a neacceptarii, pana ajungeti la acceptare. Puteti exersa? Este cumplit!
Universul mi-a oferit acest exercitiu exact la momentul potrivit. Aveam constientizarea, aveam viziunea a ceea ce ar putea urma, am facut totul ca raul sa nu se intample. Si totusi am acceptat, daca s-ar fi intamplat.
Martori a ceea ce scriu: fetele din fostul ABC, Capsunik si multi altii care stiu ca nu mint si nu port masca ... desi sunt de nerecunoscut, atunci cand accept.
Ca sa putem ajunge la Sinele Superior trebunie sa depasim Sinele!
Cati dintre noi il cunosc?
balanta:
" Imi dau seama ca procesul de acceptare ar fi ca o eliberare. A pierde o fiinta draga e totuna cu a nu fi egoist si a-i da drumul de langa tine. Cand esti egoist cumva persoana careia nu vrei sa ii dai drumul iti face bine tie insuti si nu stiu daca musai te gandesti la binele lui. E nevoia ta. Cred ca acceptarea te elibereaza. Eu inca imi caut Sinele. Abia incep sa exersez acceptarea. Sau imi fac curaj sa exersez. Mai bine zis tot timpul m-am aflat in treaba altcuiva. Si treaba mea a fost lasata balta. Acum e vremea sa ma aflu in treaba mea. Nu stiam de ce atrag barbati slabi, de ce am norocul sa cunosc barbati sub nivelul meu...cu timpul am aflat ca eu ii materializam cumva ca sa fiu "salvatoarea". Cum, nu vezi cate fac eu pt tine? Cum nu vezi de cate sunt in stare daca eu te iubesc? Tu ai nevoie de mine!...ehei...si inca muncesc aici...e scris in ADN- ul meu.
Steliana, am sentimentul ca esti la ani lumina distanta de mine cu autocunoasterea...dar in acelasi timp te simt aproape! :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă