Aici se discuta > Subiecte generale
Autocunoastere
Emi 53:
Ar fi interesant sa putem dez. acest subiect, nu stiu pe ce topic....cred ca suntem destui care REZONAM cu acest subiect.
micaela:
zona "spirtualitatii" a capatat pe site umbrela de "dezvoltare personala", un termen care mie nu-mi prea place, nush' de ce... :)
de aceea am postat gandul acesta aici.
Caroline:
Apropos de sincronicitate, eu citesc "Atingerea cuantica"... ca sa nu ma plictisesc prea tare cand imi fac orele matinale de plaja in balcon. ::) Dezvoltare personala nu sugereaza ca suntem subdezvoltati. ;D Eu i-as zice mai degraba dorinta de a evolua. Si, ca sa continui apropos-ul, de cand m-am apucat sa citesc cartea am dat absolut intamplator peste doua cunostinte vechi, cu care nu mai vorbisem de 8, respectiv 30 de ani... ambii sunt in prezent promotori ai unei retele de MLM de medicina cuantica. :buck2:
Guesswho:
mica, parerea mea e ca spiritualitatea se incadreaza la dezvoltare personala. Spiritualitatea e orientata catre cunoasterea corpului spiritual, care impreuna cu corpul emotional si cel fizic alcatuiesc omul. Nu ne putem cunoaste cu adevarat daca nu descoperim adevaratul nostru potential din toate aceste corpuri. zic si io... :)
--- Citat din: Emi 53 din Duminică, 01 Iulie 2012, 20:43 ---Ar fi interesant sa putem dez. acest subiect, nu stiu pe ce topic....
--- Terminare citat ---
pe spiritualitate sau aici :)
micaela:
sunt de acord, dar mi se pare foarte "corporatista" sintagma asta. e ceva subiectiv. :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă