Aici se discuta > Subiecte generale
Autocunoastere
Guesswho:
--- Citat din: Caroline din Duminică, 01 Iulie 2012, 21:07 ---Apropos de sincronicitate, eu citesc "Atingerea cuantica"... ca sa nu ma plictisesc prea tare cand imi fac orele matinale de plaja in balcon. ::) Dezvoltare personala nu sugereaza ca suntem subdezvoltati. ;D Eu i-as zice mai degraba dorinta de a evolua. Si, ca sa continui apropos-ul, de cand m-am apucat sa citesc cartea am dat absolut intamplator peste doua cunostinte vechi, cu care nu mai vorbisem de 8, respectiv 30 de ani... ambii sunt in prezent promotori ai unei retele de MLM de medicina cuantica. :buck2:
--- Terminare citat ---
am primit aceasta carte cadou de la o prietena draga acum 3 zile :thumbup:
daca o mai fi ceva intamplator..... ^-^
Caroline:
Daca o mai fi ceva intamplator, atunci nu e pentru noi... cre'ca noi trei suntem deja surori de cruce. :P
micaela:
Carol, si eu mi-am propus sa citesc "atingerea cuantica". :)
da, se simte ca suntem "surori". energetic. :)
Guesswho:
--- Citat din: Caroline din Duminică, 01 Iulie 2012, 21:17 ---Daca o mai fi ceva intamplator, atunci nu e pentru noi... cre'ca noi trei suntem deja surori de cruce. :P
--- Terminare citat ---
--- Citat din: micaela din Duminică, 01 Iulie 2012, 21:22 ---Carol, si eu mi-am propus sa citesc "atingerea cuantica". :)
da, se simte ca suntem "surori". energetic. :)
--- Terminare citat ---
si io mi-am dorit sa citesc cartea si dorinta s-a materializat mai repede decat m-as fi gandit O0
subscriu ;) :) ar fi interesant sa ne intalnim face to face, am avea ce impartasi, sunt convinsa
Caroline:
Daca asa e, sigur o sa ne intalnim... in Delta, in septembrie, nu? :thumbup:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă