Aici se discuta > Subiecte generale
Autocunoastere
Caroline:
Nu chiar atat de mult incat sa controlez asta ori de cate ori vreau, Gabi, da' uneori chiar imi iese. ;)
almi_gabi:
as vrea sa pot spune si eu ca imi reuseste!
am observat ca daca sunt intro dispozitie buna atunci imi este usor sa am ganduri pozitive, sa acumulez mai mult optimism si energie, lucrurile parca curg de la sine, totul devine usor dar atunci cand nu sunt prea bine si am momente dificile parca si mintea are tendinta sa vada totul in accente cenusii :idiot2:
steliana:
--- Citat din: almi_gabi din Vineri, 04 Mai 2012, 21:09 ---ati reusit sa va autocunoasteti atat de mult incat sa va puteti controla firul gandurilor in asa fel incat sa va influentati dispozitia indiferent de evenimentele de peste zi ? ???
--- Terminare citat ---
o luam de la capat ... si tinem seama ...
gandurile noastre devin cuvinte;
cuvintele devin actiuni;
actiunile ... obiceiuri;
obiceiurile modeleaza caracterul;
caracterul va conditiona destinul ...
destinul, va fi viata noastra.
dar, cand vream sa nu avem ganduri?
eliminam pe cele neplacute? putem?
retinem pe cele frumoase pentru infinita reeditere?
noroc ca pot purta "casca de protectie" si aud gandurile cum se izbesc de ea ...
Guesswho:
Despre iubirea neconditionata :)
Articolul de mai jos l-am gasit azi pe e-mail si in timp ce l-am citit am trecut printr-un amalgam de emotii. am fost printre participantii bootcam-ului de la Bran si am retrait multe din momentele extraordinare pe care le-am impartit cu alti oameni minunati. Inca nu am gasit cuvintele potrivite sa-i las un comentariu, dar o voi face cat de curand, colegii mei vad ca deja au comentat.
Chiar daca pentru voi nu are aceeasi valoare emotionala, sper sa va fie de folos informatiile
http://www.nlpmania.ro/nivelul-4-de-dezvoltare-personala-in-cuplu-iubirea-neconditionata/
luciamanta:
Curiozitatea asta a mea de a afla cine sunt, va muri odată cu mine.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă