Aici se discuta > Subiecte generale
Autocunoastere
Emi 53:
--- Citat din: steliana din Vineri, 04 Mai 2012, 00:52 ---t
Spune vocea: cele 3 regili sunt...
1. comunicare
2. respect reciproc
3. amor de calitate.
Nimic nou, nesemnificativ; dar... impactul constientizarii? Cator din viata noastra aduce adevarul sa putem recunoaste ca viata poate fi traita in aceste elemen
--- Terminare citat ---
Mult adevar spun cele 3 reguli.Comunicarea si respectul reciproc cred ca sunt esentiale, pt,ca iubirea poate trece dar daca primele doua reguli exista iubirea se transforma in prietenie.O ea ii spune lui ;vreau sa ne despartim ,iar el derutat ii spune de ce? eu te iubesc! ea raspunde , da dar nu iti sunt draga.Cred ca acel ;drag;este este esential in orce fel de relatie.
Caroline:
Subscriu! O0
Guesswho:
--- Citat din: steliana din Vineri, 04 Mai 2012, 00:52 ---Spune vocea: cele 3 regili sunt...
1. comunicare
2. respect reciproc
3. amor de calitate.
--- Terminare citat ---
sunt perfect de acord, o relatie nu are cum sa mearga daca nu bifezi toate cele 3 elemente O0
almi_gabi:
ati reusit sa va autocunoasteti atat de mult incat sa va puteti controla firul gandurilor in asa fel incat sa va influentati dispozitia indiferent de evenimentele de peste zi ? ???
Guesswho:
uneori reusesc, alteori nu. diferenta o face autosugestia practicata dimineata, cand uit se cunoaste. ::)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă