Aici se discuta > Subiecte generale
Autocunoastere
luciamanta:
Din cele scrise mai sus de voi, Micaela, Caroline, Guesswho ş.a., rezulta că totul este in mintea noastra. Mintea este cea care ne organizează existenţa, conform unor principii şi legităţi. Mintea este sediul acţiunilor noastre. Toate acţiunile din planul concret, material, se nasc mai întăi in mintea noastra. Mintea este sediul gândurilor şi acestea fac legătura între materialul minţii şi concretul existenţei.
In alta ordine de idei referitor la cunoastere si autocunoastere, as putea spune ca ele depind de cum gândim, cum şi cât iubim, depind de cum trăim, ce ne dorim, ce cautam de fapt. :)
Caroline:
Asa e. Esti ceea ce gandesti... mai greu e sa gandesti ceea ce esti. :crazy2:
Emi 53:
Se spune ca un gand de autodefineste.Gandul este energie pura,gandul este creator.Energia gandului tau nu moare niciodata, el paraseste fiinta ta si se indreapta spre univers.Un gand este pt. totdeauna.Ce responsabilitate pt. ceea ce gandim!
silviu:
--- Citat din: Guesswho din Vineri, 06 Aprilie 2012, 22:38 ---atata bai sa fie, exista lentile de contact ;)...si eu, cand am chef de-o schimbare, aleg: cand verzi, cand albastri, dar destul de rar. :)
--- Terminare citat ---
da, si io mi-am pus lentile de contact rosii 8) sunt rasa aeriana cu ochii rosii :coolsmiley:
Guesswho:
--- Citat din: Caroline din Vineri, 06 Aprilie 2012, 22:48 ---. Nu ti-ai fi dorit sa-ti traiesti relatia cu el acum si aici, si cat tine, tine?
--- Terminare citat ---
nu mi-as fi dorit asta, drept pentru care am ales sa pun punct in acel stadiu. probabil datorita intuitiei, din momentul in care am aflat varsta lui, subconstientul l-a respins ca posibil partener. daca m-as fi raportat exclusiv la simturi, categoric as fi avut parte de-o aventura, insa nu asta e ceea ce caut eu.
asa cum am mai spus intr-o postare, daca avea vreo 3-4 ani in plus fata de mine, ar fi fost, fara doar si poate, partenerul potrivit in acest moment. in acele conditii as fi ales sa ma bucur de el si de relatia noastra atat cat ar fi tinut.
ideea e ca imi doresc sa traiesc o poveste de dragoste in care sa imbinam emotionalul si spiritualul, cu rationalul. nu vreau orice, nu vreau sa ma multumesc cu oricine, stiu ce vreau si mai stiu ca voi atrage omul compatibil in viata mea.
"for ever" e un fel de-a spune, o relatie incepe si se termina, garantii nu ofera nimeni ca va dura pana la sfarsitul vietii. depinde doar de cei doi cat fac sa dureze relatia.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă