Aici se discuta > Subiecte generale
Autocunoastere
micaela:
Stel, am inteles, era o exprimare virtual temperamentala, tipica berbecutilor. :)
da' zi-mi cum vezi tu ca amicul meu (de-mi dadu branci in cartile de spritualitate ;D) nu are fermitate, ca nu-l cunosti? :buck2:
numai eu stiu de cate ori am polemizat, pe limita dintre contrazicere si cearta :), in pivinta despotismului cu care isi enunta parerile din zona asta. ;D am spus, inclin si eu sa cred, ba uneori chiar simt, neshte chestii, dar de aici pana la a avea certitudini... e-he-heeeee...
as fi preferat un raspuns sincer. promit ca nu te pedepsesc pana sa te albesc. (asta-i vorba mea cand pup pe cineva: "hai sa te pedepsesc") ;D
steliana:
pai si daca as spune ca domnul v. blaga " sunt obiectii? sa trecem mai departe!", tot "parerea mea" este!
silviu:
chiar nu am certitudini. tot timpul ma indoiesc.
micaela:
P.S. Stel, cred ca tu te referi la un amic al tau cu preocupari de 'spiritualitate", dar care nu este deloc si amicul meu. ma refeream la cineva pe care tu nu-l cunosti :)
steliana:
Mica, nu stiu cum sunt alti berbeci dar eu as sta tot intr-o "pedeapsa" :D. sinceritatea raspunsului consta in faptul ca ar fi trebuit sa stii ca nu sunt omul care sa impun - este tocmai ceea ce detest. fapul ca mi-ai spus ce nu ti se pare in regula, denota faptul ca te pot adauga prietenilor.
despre amic ... daca vorbim de aceeasi persoana >:D :worthy: ... spuneam doar ca il vad - cum este si firesc, altfel decat tine; si de unde stii ca polemizarea nu a dus la certitudini ... *|*
e-he-heee ... pai ce esti certa ca el are certitudini?
parerea mea.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă