Aici se discuta > Subiecte generale
Autocunoastere
Guesswho:
pentru mine, la un moment dat, a fost o problema, eram pe un nivel inferior si nu intelegeam lucrurile ca astazi. :blush: astazi n-ar mai fi o problema O0
uneori functioneaza bine puterea exemplului ;)
steliana:
--- Citat din: Guesswho din Marți, 03 Aprilie 2012, 11:38 ---pentru mine, la un moment dat, a fost o problema, eram pe un nivel inferior si nu intelegeam lucrurile ca astazi.
--- Terminare citat ---
gresit! el era inferior pentru ca indiferent de nivel, nu trebuie luat ca "problema". si de 10 ori daca te mai nasti, dezvoltarea va continua. asta inseamna ca mori si te nasti cu aceasta "problema"?
micaela:
--- Citat din: steliana din Marți, 03 Aprilie 2012, 11:58 ---gresit! el era inferior pentru ca indiferent de nivel, nu trebuie luat ca "problema". si de 10 ori daca te mai nasti, dezvoltarea va continua. asta inseamna ca mori si te nasti cu aceasta "problema"?
--- Terminare citat ---
Stel, de cele mai multe ori sunt de acord cu opiniile tale care denota o intelegere profunda a lucrurilor.
cu un singur lucru nu ma impac (nu numai la tine, ci si la un alt amic al meu, avansat in "ale spiritualitatii"): fermitatea cu care uneori va sustineti opiniile. Aceasta 'siguranta" a detinerii "adevarului" (absolut) nu cadreaza cu spiritualitatea. Sigur, suntem convinsi ca ceea ce stim, credem, simtim noi este adevarul, dar e "adevarul nostru" care poate fi "corect", dar asta numai Dumnezeu stie.
Vroiam sa zic ca nu-s de acord cu acel "gresit!" (scris cu semnul exclamarii). ;D :kissing:
Altfel, da, si eu cred ca evoluam permanent si inca meditez la acea idee ca, de fapt, nimic nu e "rau" sau "bun", ca facem clasificarea asta numai in conventia paradigmei in care functionam. in fapt, pare-se, totul "este" si atat. :)
steliana:
Mica draga mea, stii cat de mult te apreciez. de aceea nu-ti voi da un raspuns sincer pentru ca altfel va trebui sa ma saruti pana ma albesti. DAR, daca ma cunosti - oarecum - bine, departe de mine cel mai mic gand de a impune sau de a acceantua mai mult decat se cuvine, ceva prin ! sau oricare alt semn ori cuvant care sa dea greutate nuantei.
cred ca este mai degraba o exprimare a mea mai "autentica" - iar cei care s-au invatat cu ea, cand nu exprim, lipseste - sau te gadila pe tine iritant la sensibilitate :P
iar la amicul "avansat in ale spiritualitatii" EU nu vad deloc fermitate.
in opinia mea, trebuie lucrat la redare, perceptie, viziune; dar nu noi ... ci calculatorul, ca el este intermediarul ;D
pup si priveste-ma la fel de frumos :-*
silviu:
steliana, adauga si tu la sfarsitul fiecarui mesaj: "parerea mea". ca nea nicu vacaroiu.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă