Aici se discuta > Subiecte generale

Autocunoastere

<< < (24/85) > >>

almi_gabi:

--- Citat din: steliana din Luni, 26 Martie 2012, 10:03 ---bun test!
mereu ajung la limite :)

--- Terminare citat ---

ce limite, ce limite ??  :angel:

Caroline:

--- Citat din: varsator38 din Luni, 26 Martie 2012, 10:51 ---ma alatur tie Caroline...pe langa 17...mai avem de muncit serios in sensul acesta ;)

--- Terminare citat ---

Numa' sa existe motivatie...  :-\

steliana:

--- Citat din: almi_gabi din Luni, 26 Martie 2012, 14:08 ---ce limite, ce limite ??  :angel:

--- Terminare citat ---

alea de dupe 19 :2funny:

Guesswho:
"Am auzit cu toţii la un moment dat remarca: „Dacă nu te iubeşti pe tine, nu vei putea să-i iubeşti nici pe ceilalţi.” Mai puţin înţeleasă este cealaltă jumătate a poveştii. Dacă simt că nu pot fi iubit, este greu să cred că altcineva mă poate iubi. Dacă nu mă accept pe mine, cum să accept dragostea ta faţă de mine? Căldura şi devotamentul tău sunt confuze: sunt bulversat, pentru c㠄ştiu” că nu pot fi iubit. Sentimentele tale pentru mine nu pot fi reale, de încredere sau de durată. Dacă nu simt că pot fi iubit, dragostea ta pentru mine devine un efort de a umple jn gol, iar acest efort te va obosi în cele din urmă.

Chiar dacă refuz să recunosc în mod conştient sentimentul că nu pot fi iubit, chiar dacă insist că sunt minunat, părerea proastă despre mine / rămâne una profundă şi va submina încercările mele de a avea o relaţie. Devin pe nesimţite un sabotor al dragostei."
cititi tot articolul aici:

http://www.personalitatealfa.com/blog/increderea-si-respectul-de-sine-in-dragoste-cu-exemple/

Victorman:

--- Citat din: steliana din Marți, 27 Martie 2012, 08:48 ---alea de dupe 19 :2funny:

--- Terminare citat ---
18  oO

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă