Aici se discuta > Subiecte generale
Autocunoastere
almi_gabi:
testul asta ii ciudatel pentru ca trebuie sa alegi doar da sau nu, nu exista si variante de mijloc ; pot fi furioasa in anumite momente dar nu este o regula sau pot fi emotionata de un film dar asta nu este neaparat o regula incat sa aleg clar varianta DA; - in fine - cu oarecare aproximari la unele intrebari : 19,32 puncte - la limita cu "emotionalu" :fight:
PS. sunt tare curioasa ce ati raspuns la intebarea 5 - culmea, punctajul mare este pentru varianta DA !!!! :faint:
Guesswho:
am facut chestionarul asta la un seminar, deci n-am tras cu ochiul la rezultat...cert e ca la final am adunat 25 puncte, maximul, dar am ridicat din sprancene, parca nu-mi venea a crede, sunt situatii in care nu-s tocmai mandra de reactia de moment.....oi fi prea exigenta cu mine? :-\
almi_gabi:
maxim !!!!!!! :whistle:
exigenta sau perfectionista ?? :coolsmiley:
Guesswho:
sincera sa fiu, m-a mirat si pe mine rezultatul...totusi, tre` sa recunosc ca imi place sa fac un lucru cat pot de bine, am oaresce apucaturi ce tind spre perfectiune da` lucrez la ele....ii un bagaj de demult si care m-a "costat" scump ;)
bit:
Ce-i interesant ca si eu am avut o reactie de surpriza. Chiar daca nu l-am dat "oficial", am incercat sa fiu cat mai onest.
Insa ai dreptate, Gabi, nu permite interpretari de nuanta. Tot Rorschach-ul e de baza. Sau de cosmar, daca nu vrei sa se afle despre sinele tau real... :o
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă