Arhiva > Arhiva
Biblioteca
Guesswho:
Cu cateva luni in urma mi-a fost recomandata cartea Profetul- de Khalil Gibran la un curs de dezvoltare personala.
Am achizitionat-o dar n-am apucat s-o citesc. Pana azi.... cand am rasfoit cateva pagini la job. Recunosc ca m-a "prins", abia astept sa am o ora libera, doar eu, cartea, un ceai si .......liniste. :)
ioanam:
--- Citat din: Guesswho din Luni, 05 Noiembrie 2012, 11:16 ---Ioana, e recenta aparuta cartea, slabe sanse s-o gasesti de downloadat...am cautat-o prin aprilie si n-am gasit-o.
eu mi-am comandat-o pe net si ulterior am participat la un curs Thetahealing si am primit inca una acolo. n-am ce face cu doua. daca esti de acord sa suporti cheltuielile de transport (Posta sau curier) ti-o fac cadou. :)
--- Terminare citat ---
Iti multumesc pentru darnicie. Sigur ca suport cheltuielile de transport...cu recunostinta. Ca sa iti fie mai simplu ar putea fi curier cu plata la predarea coletului. Ar trebui sa comunicam direct pe mail sau telefon. Cum doresti?
P.S. Imi cer scuze ca nu am raspuns mai repede, dar, prinsa cu diverse treburi, nu am mai intrat pe forum de ceva vreme. Sper ca nu te-ai razgandit... :magic:
Guesswho:
Nu m-am razgandit, ioanam. :)
Scrie-mi pe adresa datele de expeditie: nume, adresa, eventual si un numar de telefon si daca preferi sa primesti cartea in week-end sau in cursul saptamanii. Imi convine prin curier ca vine si ia pachetul de acasa.
Dupa ce o expediez, te anunt.
Rugaminte catre admin: dupa ce citeste si raspunde ioanam la acest mesaj, sterge-mi adresa de e-mail de pe forum. Multumesc :)
ioanam:
--- Citat din: Guesswho din Joi, 15 Noiembrie 2012, 11:07 ---Nu m-am razgandit, ioanam. :)
Scrie-mi pe adresa datele de expeditie: nume, adresa, eventual si un numar de telefon si daca preferi sa primesti cartea in week-end sau in cursul saptamanii. Imi convine prin curier ca vine si ia pachetul de acasa.
Dupa ce o expediez, te anunt.
Rugaminte catre admin: dupa ce citeste si raspunde ioanam la acest mesaj, sterge-mi adresa de e-mail de pe forum. Multumesc :)
--- Terminare citat ---
Am citit si am raspuns. Se poate sterge. :oops:
neo:
http://www.dacoromanica.ro/
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă