Arhiva > Arhiva

Biblioteca

<< < (11/16) > >>

Caroline:
Da, mai citesc... de cate ori prind cate putin timp, printre altele.
Limk-urile nu sunt meritul meu, le-am primit pe email si m-am gandit ca ar folosi si altora.
Nicolae, carti motivationale au Guess si cu Mica...  ;)

NICOLAE:

--- Citat din: Caroline din Sâmbătă, 10 Noiembrie 2012, 22:53 ---Da, mai citesc... de cate ori prind cate putin timp, printre altele.
Limk-urile nu sunt meritul meu, le-am primit pe email si m-am gandit ca ar folosi si altora.
Nicolae, carti motivationale au Guess si cu Mica...  ;)

--- Terminare citat ---

:)

admin:
Nicu, ai acolo pe unde calatoresti tu un net care sa-ti permita descarcare rapida? Iti pot transmite eu cateva carti zip-uite.

NICOLAE:

--- Citat din: admin din Duminică, 11 Noiembrie 2012, 07:50 ---Nicu, ai acolo pe unde calatoresti tu un net care sa-ti permita descarcare rapida? Iti pot transmite eu cateva carti zip-uite.

--- Terminare citat ---

Da Gigi am net permanent dar nu pot sa mi scot ochii din eziare.ro si FB.Oricum ti asi fi recunoscator daca mi le trimiti oricum,nicu_smaranda@yahoo.com,,,,,O zi buna iti doresc.

admin:
Nicu iti promit zilele urmatoare sa fac o selectie si sa ti le transmit. Daca vezi ca n-am facut-o trage-ma de maneca, pt ca luat cu atat de multe probleme am uitat, nu intrepreta ca netinandu-ma de cuvant. Scrie-mi pe Email: uitucule! Si am sa inteleg. Sper insa ca marti sa fac ce am promis!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă