Arhiva > Arhiva
Brainstorming - adica sa vedem ce idei avem
micaela:
asta vroiam sa spun, Caroline. te poti simti "acasa" cu tine insuti, iubindu-te, recunoscandu-ti calitatile si acceptandu-ti "maiputincalitatile" (cine n-are?!), iertandu-te cand gresesti (cine nu greseste?!), facandu-ti placerile, alintandu-te. :)
cat despre sensul vietii fiecaruia, nush' daca e (numai) unul (si bun)... cred ca de la o etapa la alta gasim cate un alt sens, chiar daca intr-o constanta stradanie de a evolua (unii social, unii intelectual, unii spiritual...)
micaela:
ne-am referit la acelasi lucru, Emi, concomitent. :)
Acasa este o stare de pace interioara
Guesswho:
--- Citat din: Caroline din Marți, 17 Aprilie 2012, 20:04 ---Da... eram. :-[ Avand si un astfel de termen de comparatie, cautarea unui alt "acasa' cel putin la fel devine si mai dificila. Poate daca as sti cum sa obtin asta strict de la mine insami, fara ca asta sa depinda de altcineva...
--- Terminare citat ---
io zic sa nu mai cauti, ci pur si simplu sa te concentrezi pe tine, asa cum zice si mica, sa te iubesti, sa te accepti cu bune si mai putin bune, iertandu-te, fiindu-ti cea mai buna prietena. cand te vei astepta mai putin si vei fi complet detasata de "cautare" lucrurile vor veni de la sine. si s-ar putea noul "acasa" sa fie de departe mai minunat decat anteriorul... ;) pentru simplul fapt ca ai "crescut". :)
Caroline:
--- Citat din: Guesswho din Marți, 17 Aprilie 2012, 21:12 ---si s-ar putea noul "acasa" sa fie de departe mai minunat decat anteriorul... ;) pentru simplul fapt ca ai "crescut". :)
--- Terminare citat ---
Asa sa fie! ::) Pana acum am invatat cum n-a fost si cum ar trebui sa fie "acasa". :buck2:
Emi 53:
Caroline ,eu cred ca intoarcerea ta acasa este un proces de vindecare si de regasire.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă