Arhiva > Arhiva
Brainstorming - adica sa vedem ce idei avem
almi_gabi:
de zis am zis mai sus dar merge sa mai continuu cu nisthe chestii ca daca tot e brainstorming sa-l taifunam bine
acasa mai inseamna pentru mine si locul unde orice as face sunt relaxata, locul care se pliaza pe nevoile mele fizice, psihice si emotionale si nu in ultimul rand locul care imi confera siguranta
Guesswho:
Acasa" este atunci cand ma simt in largul meu, cand pot fi ceea ce-mi doresc
Acasa este locul unde as vrea sa fiu in momentele grele si nu numai
Acasa este locul care ma inspira atunci cand am nevoie si care ma face sa cred ca nimic nu-i asa greu precum pare
Acasa este acolo unde ma simt cel mai bine :)
Caroline:
Bine zis, Gabi, asa am simtit si eu atunci, Guess... numai ca a simti asta deplin pentru doar o saptamana din viata ta, e o problema (zic eu). Cred ca pana acum am definit cum e acasa,, mai exact cum ar trebui sa fie tot timpul "acasa", intrebarea era unde este acasa?! intrucat in ce ma priveste nu exista posibilitatea de a ma mai intoarce vreodata acolo, eu inca nu am gasit acel "unde". Depinde "acasa" de altcineva sau numai de noi?
rocky:
ii simplu - "acasa" este acolo unde doresti sa fie acasa pt tine ;)
Caroline:
Da, la nivel de dorinta neexplicita, e simplu. Eu incercam cum ar trebui sa arate si unde ar trebui sa fie acea "acasa". Nu pot sa stiu unde s-o caut inainte de a sti ce caut.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă