Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Tabara New Entry 16 - 18 martie

<< < (13/46) > >>

admin:
Adam, din Bucuresti pleaca mai multa lume si pt carnavalul de la Sibiel si pt New Entry. O parte insa va veni cu masini personale. Dupa ce stim cine a platit - deci cine participa, cine vine cu masina si pe cine mai ia, tragem linie si vedem cati raman pt grupajul cu microbuzul.
Cel mai comod este cu microbuzul, dar daca sunt prea putini, costul se ridica mult/persoana. Punand in calcul si cazarea soferului, tariful este si mai mare. Cel mai comod este cu microbuzul, firesc, dar trebuie intotdeauna tinut cont si de costul confortului. La aceste tabere important este sa fie accesibile, majoritatea dintre voi este in situatia de testare a comunitatii, sa vad e ok, merg si in alte actiuni, sau nu, nu mi se potriveste. In astfel de situatii oamenii nu sunt dispusi sa plateasca decat intr-o anumita limita. De aceea caut solutiile cele mai ieftine, dar cu conditii bune de socializare. Daca zic cazarea + masa este 200 RON si transportul cu microbuzul dus si intors este tot 200 RON, nu ar mai veni nimeni. Asa intr-un caz sa-i zicem de "linie" - cu atocarul Bucuresti - Sibiu, dus si intors este 80 sau 85 lei, plus un transport Sibiu - Sibiel si retur, cu microbuzul, in jur de 25 de lei. Eu am facut de cateva ori o astfel de deplasare si conditiile sunt multumitoare, chiar bune as putea spune.
In organizarea actiunilor si evenimentelor iau in calcul multe elemente, dar nu am posibilitatea ca timp fizic sa le explic. Aveti incredere ca ma gandesc la tot.

admin:
Lista de inscrieri are deja mai multe locuri decat locatia. Rezervarea se va face asa cum procedam intotdeauna, in ordinea efectuarii platilor. Cand se ajunge la 12, am sa anunt pe topic.

1. mia m     Bucuresti
2. tatiana18 Vaslui
3. anshoci Bucuresti
4. anyasolo Fagaras
5. violeta
6. annalys
7.Bela B   DEVA
8.Narcis S   vaslui
9. Anca S Bucuresti
10. Liviu T Husi
11. Rocky
12. Adam Bucuresti
13. Manuela N

sorins:
As vrea sa particip si eu daca se razgandeste cineva

admin:
Sorins te trec pe lista, dupa cum explicam, rezervarile se fac in ordinea achitarii avansului, nu a inscrierii. Pot fi persoane inscrise, care nu sunt decise si amana raspunsul, sau chiar se razgandesc sa mai participe. In astfel de situatii, ca organizator, nu ai cum sa astepti, trebuie sa ocupi locurile pe care le-ai rezervat la locatie si daca sunt persoane care doresc sa vina si sunt decise, evident ca le oferi posibilitatea de participare.
Vei primi azi un Email cu datele agentiei si contul in care sa virezi banii. Lista arata acum, completata astfel:
1. mia m     Bucuresti
2. tatiana18 Vaslui
3. anshoci Bucuresti
4. anyasolo Fagaras
5. violeta
6. annalys
7.Bela B   DEVA
8.Narcis S   vaslui
9. Anca S Bucuresti
10. Liviu T Husi
11. Rocky
12. Adam Bucuresti
13. Manuela N
14. Sorins

Azi am sa afisez lista cu cei care au achitat pana acum aceasta tabara. In situatia in care stiiti ca ati achitat si nu va vedeti pe lista va rog sa ma anuntati.

sorins:

--- Citat ---Sorins te trec pe lista, dupa cum explicam, rezervarile se fac in ordinea achitarii avansului, nu a inscrierii. Pot fi persoane inscrise, care nu sunt decise si amana raspunsul, sau chiar se razgandesc sa mai participe. In astfel de situatii, ca organizator, nu ai cum sa astepti, trebuie sa ocupi locurile pe care le-ai rezervat la locatie si daca sunt persoane care doresc sa vina si sunt decise, evident ca le oferi posibilitatea de participare.
--- Terminare citat ---

Iti inteleg punctul de vedere. Eu vroiam sa fie clar ca nu vreau sa iau locul cuiva doar pentru ca nu a avut posibiliatea sa achite mai repede ca mine. Am vazut tarziu mesajul care anunta organizarea taberei (A ajuns in SPAM), si vad ca exista interes destul de mare pentru excursie.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă