Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tabara New Entry 16 - 18 martie
admin:
In privinta transportului, ii scriam cu 4 postari in urma si lui adam - am raspuns pe postul 27 de pe acest topic. Dar inca suntem in faza de confirmare rezervare. Participarea se confirma doar prin plata avansului. Samiza a trimis Email-urile, cand primesc lista de participanti (cei care achita avansul), o sa se poata incepe grupajele. Deocamdata lista cuprinde doar pe cei inscrisi.
admin:
Transportul poate pleca din Bucuresti, daca nr de participanti de acolo este sufiecient de mare incat sa se justifice ca tarif, sau doar din Sibiu. Orele de sosire in gara vor fi destul de apropiate, pe cei mai repede sositi, am sa-i duc intr-un tur scurt al centrului Sibiului. Deci masina va lua pe toata lumea din gara.
rocky:
n-am primit azi mail si nici telefon pt rezervare/plata; miine in principiu sint in oras, ajung si pe la banca si daca se poate as vrea sa fac si viramentul catre agentie cu ocazia asta
adam:
Mi se pare o idee foarte buna sa se organizeze transport din Bucuresti in cazul in care sunt suficienti participanti.
admin:
Rocky si pt ceilalti care nu au primit azi firma si contul: serverul din America pe care avem noi site-urile a fost in mentananta, probabil ati constatat asta. Nu am avut acces la Email pana undeva spre dupamiaza, nici eu, nici agentia. O parte din Email-uri a fost trimisa o parte nu. Urmeaza ca maine dimineata sa se transmita si diferenta.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă