Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Tabara New Entry 16 - 18 martie

<< < (37/46) > >>

anyasolo:
Multumesc Gigi. Confirm ,voi veni cu voi, la ora 13.
Eu ajung initial la Q7- autogara, pe la 12,43, dar o sa vin la gara, cum ai stabilit.

manon:
Daca mai este cineva din Brasov , poate sa mearga cu mine cu masina sau poate cineva din Fagaras?

alice_lumi:
Buna Gigi
Eu sant vegetariana ,nu stiu daca trebuie anuntat la pensiune s-au nu .....dar in alte actiuni la care am participat, a fost necesar sa informez organizatorii despre acest lucru.

Victorman:

--- Citat din: admin din Miercuri, 14 Martie 2012, 10:11 ---Sunt 4 participanti la tabara New Entry din Vale care sunt cazati la Sibiel. Ar fi perfect daca ati ajunge pana la 17.00 si ati face check in-ul la Pensiunea Sibiel, pt ca apoi sa puteti fi adusi cu o masina la Vale, unde la 17.30 incepe jocul cunoasterii. Veti ramane acolo pana la grill, cand impreuna cu mine va veti intoarce la Sibiel, sau daca doriti sa ramaneti in continuare in Vale cu ceilalti new entry si mai bine. Doar ca trebuie sa stiu optiunile voastre, sa suplimentez pt grill sau sa pregatesc portiile de mancare la Sibiel. In mod normal voi aveti cina la Pensiunea Sibiel.

--- Terminare citat ---
Eu am incredere in alegerea facuta de tine, numai sa-mi spui si mie la momentul oportun ce am ales  :2funny:. Vb serios

dauina:

--- Citat din: admin din Miercuri, 14 Martie 2012, 10:11 ---Sunt 4 participanti la tabara New Entry din Vale care sunt cazati la Sibiel. Ar fi perfect daca ati ajunge pana la 17.00 si ati face check in-ul la Pensiunea Sibiel, pt ca apoi sa puteti fi adusi cu o masina la Vale, unde la 17.30 incepe jocul cunoasterii. Veti ramane acolo pana la grill, cand impreuna cu mine va veti intoarce la Sibiel, sau daca doriti sa ramaneti in continuare in Vale cu ceilalti new entry si mai bine. Doar ca trebuie sa stiu optiunile voastre, sa suplimentez pt grill sau sa pregatesc portiile de mancare la Sibiel. In mod normal voi aveti cina la Pensiunea Sibiel.

--- Terminare citat ---
na belea Gigi,....da' io cu cine votez?....ca sunt New si e prima actiune la care particip....si doar la Sibiel mai erau locuri....si voi ajunge acolo culeasa de pe drumuri de Stere!  :help:    fac parte din cei 4?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă