Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Tabara New Entry 16 - 18 martie

<< < (38/46) > >>

admin:
Lista celor 4 cazati la Sibiel, dar participanti la Tabara New Entry este cea atasata la cea finala. O postez inca o data mai jos, pt a nu aparea nici o confuzie:
Doina N   
Ruxandra I Ploiesti
Victor M   Bucuresti
Luminita B Timisoara
Recapitulez ce aveti voi ca si servicii incluse:
- cazare + mic dejun la Pensiunea Sibiel (acolo unde o sa se desfasoare sambata si carnavalul)
- participare vineri seara si sambata seara la programul de carnaval (mese incluse)
- participare la tabara New Entry din Vale - sambata pana la inceperea carnavalului (masa de pranz inclusa si servita impreuna cu cei din Vale)
Trasferul de la Vale spre Sibiel si retur are sa fie organizat de Pensiunea Sibiel.

Ceea ce va propuneam eu era:
- sa incercati sa ajungeti si sa va cazati pana la ora 17.00, pt a putea veni impreuna cu Gabi si Bogdan la Tabara din Vale. Ar fi excelent daca ati participa la doua actiuni cuprinse in program: partea de interactiune initiala si prezentarea a ceea ce s-a intamplat la celelalte tabere.
- tot ce va scriam mai sus dureaza pana la ora 19.00. dupa aceea se face un grill, cu participarea celor de acolo si apoi va fi un party. Acesta este momentul la care ma refeream si va spuneam ca puteti alege: sa ramaneti in continuare cu cei care au venit ca si voi pt tabara new entry sau sa participati la programul de vineri seara de la Pensiunea Sibiel (cina, pian live si apoi party). Depinde de voi ce doriti, doar sa stiu cu ceva timp inainte pt a pregati portiile corespunzatoare intr-o parte sau alta. Nu vreau sa va influentez in nici un fel, cu siguranta in amandoua locuri va fi frumos si placut.

admin:
Dauina, tu esti inscrisa - am primit de la agentie, la Carnaval. Stiu ca esti new entry, dar nu esti singura la carnaval care participi prima oara la o actiune Singles Camp. O sa fi rapid integrata intre ceilalti, nu-ti fa probleme. Asa ca voteaza: Carnaval!  :dance:

admin:
Alice_lumi - am sa anunt si eu la pensiune pt o portie vegan, dar te rog cand ajungi comunica si tu lui Vicentiu sau Nelei (nu stiu care din ei o sa te intampine) - nu neaparat pt a le reaminti ci in special pt a te identifica printre ceilalti.

dorys:
Buna dimineata !
Sunt una dintre persoanele cazate la pensiunea Sibiel ; voi ajunge in Sibiu cu autocarul , la ora 16.30 , sper sa am timp  pentru a fi cazata si a ajunge in Vale in timp util ca sa particip la actiunile organizate aici pentru new entry .
In ceea ce priveste programul de vineri seara , as vrea sa am program comun cu celelalalte 3 persoane cazate la Sibiel (new entry) ; daca nimeni nu si-a exprimat optiunea , lasam la latitudinea organizatorilor sa decida in aceasta problema .
O zi minunata tuturor !

admin:
Nu cred ca te poti incadra Dorys, sa fii la 17.30 in Vale. De regula autocarul intarzie 10 minute, pana cand sunt descarcate bagajele mai dureaza 5-10 minute, drumul pana la Sibiel inca 30 minute. Mai e si check in-ul, refresh inca 20-30 minute. Deci aproape imposibil.
Referitor la drumul din Sibiu - Sibiel  ai vorbit cu cineva sa te preia din Sibiu?
Iti dau o sugestie, asta in situatia in care inca nu ti-ai luat bilet de autocar: sunt participanti care vin cu masinile din Bucuresti, Constanta, Timisoara, Brasov si mai au locuri libere. Nu ar fi mai comod, mai rapid si mai sigur ca ajungi la program daca ai veni cu unul dintre ei? Te pot pune in legatura cu unul dintre cei care vin cu masinile sa veniti impreuna.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă