Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tabara New Entry 16 - 18 martie
anyasolo:
Gigi, te rog imi spui (dupa datele pe care le ai) daca ai 1 loc liber la microbuzul de 13, din Sibiu, pentru Vale?
Daca nu, nu-i bai... voi veni cu cel de 16, dar, sa stiu la ce ora plec din Fagaras. Merci.
admin:
Nu este microbuz ci masina pensiunii. Pana acum doar Caroline mi-a scris ca o sa vina cu mine la 13.00, asa ca mai am loc. Deci te astept Anyasolo, in parcarea din fata garii, da? Sunt cu un Fiat albastru, n-as putea sa-ti spun numarul acum, pt ca nu-l stiu. Tf meu il stii 0745 106501.
VIOLETA:
Scuze Anyasolo!am dat pe-alaturi. |o
0744370274
alice_lumi:
Buna prieteni
Sant Alice s-au Lumi ...cum vreti sa-mi spuneti. Aduc eu laptop deoarece vin cu masina din Timisoara, si sigur nu o sa citesc mailuri in weekend.
Daca mai sant persoane care vin din vestul tarii ....pot sa vina cu mine. Mai am 3 locuri in masina.
Chiar daca nu am primit confirmarea pentru rezervare , pentru ca am platit tarziu avansul, eu totusi ma consider ca facand parte din grupul acesta New Entry....un loc in vreun cort ,s-au in padure gasesc eu..... :-*
admin:
Asa cum am mai explicat, nu asteptati confirmare individuala la taberele in tara, eu adaug mereu in tabelul de participanti pe cei care mi se comunica de la agentie ca au achitat. Plata este facuta cu data de 12.03 (alaltaieri), ieri au intrat banii in banca si Samiza mi-a transmis numele Luminita B, pe care l-am adaugat la ultima lista (cea din 03 martie). Deci nu-ti fa nici cea mai mica grija, valabil si pt altii care sunt mai noi si inca nu stiu exact cum se procedeaza cu inscrierile si rezervarile.
Vor fi deci 2 laptop-uri arhisuficient pt petrecerea de vineri.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă