Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tabara New Entry 16 - 18 martie
micaela:
ar fi fost tare pacat. :) te vei distra, cu siguranta. :)
manon:
ok, eu sunt din Brasov
rocky:
ca tot se discuta de muzica mai devreme ... eu am muzica destul de variata ca genuri, dar cum nu va cunosc placerile n-as putea pregati un playlist sa satisfaca pe toti, asa ca faceti lista cu ce credeti ca pica bine pt vineri noapte si incerc sa ma conformez - n-am mai servit ca dj de ceva ani asa ca luati in considerare 2 lucruri: nu prea am muzica comerciala (mai ales cea din ultimii ani) si nici nu-mi doresc sa caut asa ceva pe net
sorins:
--- Citat din: anyasolo din Marți, 13 Martie 2012, 20:23 ---O intrebare- doua, pt noi, cei "noi" ... aduce careva muzica/ laptop? Poate Sorin? Ce zici? :)
--- Terminare citat ---
As prefera sa nu aduc laptop (vreau sa nu existe tentatia de citi mail-uri de serviciu), am sa vad ce alternative am.
A doua intrebare, ce muzica vreti, eu am gusturi mai speciale .. make a list (short preferably).
Nu ma deranjeaza sa caut pe net, n-am prea mult de munca in ultima vreme, so shoot.
anyasolo:
--- Citat din: sorins din Miercuri, 14 Martie 2012, 01:35 ---As prefera sa nu aduc laptop (vreau sa nu existe tentatia de citi mail-uri de serviciu), am sa vad ce alternative am.
A doua intrebare, ce muzica vreti, eu am gusturi mai speciale .. make a list (short preferably).
Nu ma deranjeaza sa caut pe net, n-am prea mult de munca in ultima vreme, so shoot.
--- Terminare citat ---
`neata :) se poate o mica selectie din discografia lui Mike Oldfield? sigur vei alege inspirat! :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă