Arhiva > Arhiva

Intrebari pentru un single

<< < (16/86) > >>

Victorman:

--- Citat din: Guesswho din Marți, 27 Martie 2012, 22:12 ---asa-i mica, daca nu am cu cine glumi, degeaba e plin de calitati...
cateodata is buni si nervii, e impacarea mai dulce  ;)

--- Terminare citat ---
Ma ofer voluntar la faza cu gluma, sa te tina pe tine  :2funny:

micaela:

--- Citat din: Guesswho din Marți, 27 Martie 2012, 22:12 ---asa-i mica, daca nu am cu cine glumi, degeaba e plin de calitati...
cateodata is buni si nervii, e impacarea mai dulce  ;)

--- Terminare citat ---
da, dar numai un cateodata (cat mai) ocazional, nu unul frecvent si din orice, caci si asta poate eroda grav o relatie.  :)
fara umor si plictiseala se instaleaza mult mai usor. :faint:

bit:
Cum te impaci cu tine, vazand cate ai ratat, cate ai de recuperat, cate mai poti recupera din ele (cate vei pierde, cu siguranta, fiindca nu vei putea atinge totul; cum alegi la ce renunti?) cand simti din ce din ce mai mult apasarea timpului ? - asta e pentru mine (probabil ca de-aia ma apuca dracii cand dorm mult, e un posibil efect colateral).

micaela:
ce-ai ratat e bun ratat; e inutil sa insisti pe acelea, din trecut. poate ca ratarea aceea a avut si ea un sens bun, care-ti scapa in mod constient. eu am avut o ratare in viata care m-a pus pe moment la pamant, caci nu avusesem niciun esec pana atunci... dupa 5 ani s-a dovedit ca ratarea aceea a fost extraordinara, caci altfel as fi pierdut o oportunitate ulterioara de mare importanta. revin deci; uneori ratarile isi au un rol pozitiv nedecelabil imediat si poate nici ulterior.
si de pierdut in viitor vei mai pierde, cu siguranta, caci viata nu e numai un sir de impliniri si victorii. cand accepti ca e normal sa mai si pierzi, te poti relaxa si chiar privi acele "pierderi" din unghiuri luminoase.

in privinta obsesiei legate de timp, n-am idei pozitive, ca sufar de aceeasi problema.

Caroline:
Daca obsesia legata de timp tine de imbatranire, nu cred ca exista cineva care sa nu o aiba... La un moment dat, cautam si eu raspunsuri si undeva era o idee interesanta:
Dupa o anumita varsta, incearca sa te obisnuiesti cu imaginea ta din oglinda din timp. Incearca sa iubesti dinainte acea imagine, astfel incat niciun fir de par alb si niciun rid sa nu mai fie o surpriza neplacuta, ci la fel de firesc precum faptul ca soarele rasare in fiecare zi. Ce ar insemna asta? Sa nu-ti blochezi mintea la imaginea ta din trecut si nici chiar dintr-un prezent fericit. Nu te ascunde, nu refuza sa vezi ridurile si pierderile, priveste inspre ceea ce au ocazionat acestea sa vina in continuare. Totul nu e decat o trecere. Nu cred, de exemplu, ca cineva ar refuza sa plece intr-o calatorie pe Luna numai ca sa nu piarda ce se petrece "aici si acum", in aceleasi conditii. - nu mai tin minte cine a scris (am parafrazat) sau unde am citit.
Dar incerc asta de vreo cativa ani, inainte de schimbarea prefixului... si rezultatul e ca acuma e chiar bine, cu exceptia faptului ca as prefera sa nu mai treaca. Trebuie sa fac o noua "proiectie" (cine, ce, cum, unde voi fi) pentru urmatoarea decada, adica urmatorul "prefix". Singura situatie in care mi se mai intampla sa intru in panica este doar atunci cand nu ma pot "vedea" nicicum in viitor... atunci stiu ca trebuie sa schimb ceva de pe-acum, la situatia de fapt. O sa-ncep de la 41. Anu-asta imi permit sa zabovesc putin pe-aici...  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă