Arhiva > Arhiva
Intrebari pentru un single
bit:
"Nice catch today" zise Gicu pescaru`... ;D
Caroline:
sau Gica Pescaru' :happy:
almi_gabi:
Voi cum credeti , tehnologia din ziua de azi ( internet, telefoane, skype, retele socializare etc) ii ajuta pe oameni sa nu se mai simta singuri sau le accentueaza acest sentiment?
bit:
Pai depinde cum privesti lucrurile: daca vorbesti de noi, cei mai in varsta nascuti mai devreme, astea nu-s decat un instrument prin care ne gasim si ne transmitem idei, atunci cand (din varii motive) nu ne putem vedea in spatiul real. Daca privesti cum procedeaza pustii de azi, atunci da, poate fi o problema. Pentru ca am vazut ca unii se insingureaza, preferand sa tina contactul cu cunoscutii exclusiv prin mijloacele pe care le-ai enumerat., refuzand realitatea.
Caroline:
Gabi, ce coincidenta... Tocmai azi am vizionat un film pe History despre noile modele de roboti interactivi creati de asiatici, un fel de papusi "vii" care reproduc vocea cuiva drag cand le tii in brate si chiar pot mima expresii si sentimente empatice "citindu-ti gandurile" (de fapt, sunt conectate printr-o casca care raspunde la diferite drecvente ale undelor cerebrale). Primul prototip valoreaza 1 milion de dolari, dar se pare ca variante mai accesibile vor scoase pe pe piata in masa in urmatorii 5 ani. Se spune ca aceasta noua tehnologie va revolutiona comunicarea, facand posibila chiar si comunicare prin Internet doar prin comanda mentala. Tehnic, e o performanta uimitoare. Personal, cred ca nu e decat unul din raspunsurile gen cerere-oferta la apogeul crizei de comunicare face-to-face in care se afla o lume intreaga... :oops:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă