Arhiva > Arhiva
Intrebari pentru un single
Caroline:
Eu! :yeah:
steliana:
--- Citat din: Caroline din Joi, 26 Iulie 2012, 14:21 ---Eu! :yeah:
--- Terminare citat ---
exaltarea ne face vulnerabili la depresii... ;) dar cand avem unidirectionalitate...
smartmimi:
foarte interesanta discutie, cu exemple si idei extrem de pertinente. Eu pot spune din proprie experienta ca e aproape inutil sa fugi de riscuri. Am trait 30 de ani singura itr-o relatie, am riscat zi de luptand sa o tin vie, cu tot felul de argumente si justificari.
Acum sunt singura si e cert ca daca te cunosti cu adevarat pe tine, valorile esentiale care iti dau putere si energie - nu ai cum sa mai gresesti.
bit:
Stateam si ma gandeam de ce esueaza inceputurile de relatii. Adica: cunosti pe cineva, iti place, iesi o data, de doua si dupa aia incepi cu nodul din papura. Ca e slab, ca e gras. Ca plescaie, ca nu vorbeste. Ca vorbeste prea mult, ca e inchis in el. Ca e asa si pe dincolo si nu se potriveste cu mine. Pe dracu`! Hai sa fim seriosi: ne e teama. Sa investim suflet si timp in oameni. Am vrea ca cineva-ul ala sa transpire grav, sa se plieze pe toate tabieturile noastre mai mult sau mai putin ciudate, sa-i si placa (ca altfel e pa!) si sa zambeasca dupa ce a inghitit tona de tampenii pe care i-o servim. De fapt, imping oamenii departe de mine ca sa-i testez. Sa vad daca-s intr-adevar interesati. Da`n-ar fi mai cinstit daca am da la o parte toate ambalajele astea si i-am zice: mai nea, iote aci un test grila, vezi daca il treci. Daaaa, stiu, unde e romantismul. Pai tocmai l-ai ucis. Cu rahatul ala de calcul: daca rabda, daca sta, daca face, daca, daca...
Caroline:
Altfel spus, cand cuiva nu ii esti de ajuns, acel cineva nu e de-ajuns pentru tine. Si viceversa. De acord, cu o singura exceptie: toate acele "daca" sunt valabile numai in cazul in care nu ni s-a pus pata... ca "scuza". ;)
La extrema cealalta: unii care, cand ii intebi ce le place la tine, raspund ceva de genul: totul (exclus sa fie adevarat) si completeaza: am ajuns si noi la o varsta, ce altceva sa mai tot astepti. :faint:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă